Chap'eau!

Elk jaar organiseert Aquafin Chap'eau, een evenement waar we iedereen bedanken die samen met ons werkt aan propere waterlopen!

Studiebureaus, aannemers, gemeenten, provincies, financiers, Vlaamse Milieumaatschappij... samen werken we dagelijks aan proper water en die vooruitgang willen we vieren.

Daarom bokst een team van enthousiaste Aquafin-medewerkers tijdens Chap'eau een uniek programma in elkaar. Zo kan iedereen genieten van een dagje sport en ontspanning op een plaats in Vlaanderen waar de waterkwaliteit er bovenuit steek!

chapeau2018

Dit was Chap'eau 2017

Bekijk hier onze aftermovie van de vierde editie in Hamont-Achel

Chap'eau 2017 wint duurzaamheiddsprijs van OVAM

In 2017 won Chap'eau de GroeneVent van OVAM in de categorie "kleine evenementen tot 3.000 bezoekers". Dat het festival elk jaar op een andere locatie plaatsvindt en ondanks die logistieke uitdagingen toch veel aandacht heeft voor milieu en duurzaamheid, was doorslaggevend voor onze overwinning.

winnaar

Ben jij er dit jaar ook (weer) bij?

We organiseren onze 5de editie op zondag 30 september 2018 in Lokeren.

Alle info op www.chap-eau.be

Chapeau Lokeren

Herbeleef de vorige edities

De magnifieke omgeving, de schitterende organisatie, de vele wandel- en fietsmogelijkheden... Hoedje af voor de inzet van alle mensen die een evenement als dit mee mogelijk maken! (bezoeker Ann Van de Sype, advies- en ingenieursburea Arcadis)