Kansen creëren voor medewerkers

Aquafin wil zijn reputatie als goede werkgever verder ontwikkelen. Want we beseffen heel goed dat de medewerkers het kapitaal van een onderneming zijn.

Onze accenten

Met Aquafin als werkgever zit je goed. Hier zijn jouw werk en privéleven in balans. We maken werk van een betere mobiliteit, een cultuur van veiligheid, gendergelijkheid, vertrouwen en autonomie, zelfcontrole en een IT-omgeving die de nodige flexibiliteit geeft.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers weten welke richting het bedrijf uit gaat en welke rol zij daarin kunnen opnemen. Zodat veranderingen en evoluties een nieuwe kans zijn en geen bedreiging, en medewerkers zin hebben om hun toekomst binnen het bedrijf zelf in handen te nemen.

Ook bij Aquafin werken?

Ontdek onze jobs

jobsite Aquafin

Engagement naar medewerkers

24 sep 2018

Focus op veilig werken

Veilig denken en handelen moet een reflex zijn, ook bij onze technische partners. Speciale aandacht schonken we aan het veilig afdalen in riolen. Met de lancering van het STOP- principe, geeft Aquafin extra boost aan het veiligheidsbewustzijn van alle werfpartners.
Lees meer
24 sep 2018

Werken aan een groenere mobiliteit

Aquafin wil zijn medewerkers ertoe aan te zetten om zich zoveel mogelijk op een milieuvriendelijke manier te verplaatsen tussen werk en thuis en ook tijdens de diensturen.
Lees meer

Anja De Wit

adviseur Communicatie en coördinator CSR projecten