Projectoverzicht

WMS3026 - Koningin Astridstraat
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2022

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 21 april 2022

De werken zullen 4 maanden duren

Met deze werken willen Aquafin, De Watergroep en de gemeente Waasmunster de woningen in de K. Astridstraat aansluiten op het grotere rioleringsnet. Deze woningen lozen momenteel nog ongezuiverd afvalwater in de waterlopen. Er wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd tussen de Fortenstraat en de Nijverheidslaan. Daarmee worden regen- en afvalwater apart afgevoerd. Het afvalwater gaat naar de rioolwaterzuivering van Hamme, het regenwater wordt lokaal afgevoerd. Na de rioleringswerken wordt het wegdek opnieuw aangelegd in asfalt, inclusief de kruispunten.

Nieuws en updates

 • 01 mrt 2022

  Nutswerken starten op 10 maart

   

  Vanaf 10 maart starten De Watergroep, Fluvius, Telenet en Proximus met aanpassingswerken aan hun netten. Zij zullen zelf communiceren over deze werken.

   

  De eigenlijke rioleringswerken starten op 21 maart. De aannemer zal eerst het wegdek opbreken en daarna de riolering aanleggen in een voortschrijdende sleuf. Tijdens de werken zal de K. Astridstraat afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. De woningen zullen bereikbaar zijn via de Fortenstraat of de Nijverheidslaan, afhankelijk van waar de riolering op dat moment wordt aangelegd.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 17u)

Contactformulier

Hans Cannoot

Werfleider aannemer De Saegher & Zoon