Projectoverzicht

21647 - Verbindingsriolering Orsmaal
Last update: 13 dec 2018

Startdatum: 11 augustus 2017

De werken zullen 17 maanden duren

Deze rioleringswerken van Aquafin hebben tot doel het afvalwater van Linter, dat nu in de Kleine Gete belandt, aan te sluiten op het rioleringsnetwerk. Via dit netwerk komt het afvalwater vervolgens in een nog te bouwen rioolwaterzuiveringsinstallatie in Orsmaal terecht. Het gaat om het afvalwater van ongeveer 1000 inwoners dat bijkomend zal worden opgevangen en gezuiverd.

De werken vinden plaats in de Oude Dorpsstraat, de 3e Regiment Lansiersstraat en de Kleine Getestraat.

Na de rioleringswerken investeert de gemeente Linter in een nieuw wegdek.

Nieuws en updates

 • 03 nov 2018

  Rijweg tot Helen-Bosstraat mogelijk voor jaareinde klaar

  Tot begin december wordt er verder gewerkt aan het bufferbekken langs de Gete. Midden november werden de rioleringswerken beëindigd. Nu volgt de heraanleg van de rijweg tot aan de Helen-Bosstraat. Als de weersomstandigheden meezitten, dan kan de rijweg voor het jaareinde afgewerkt worden.

 • 07 nov 2018

  Heraanleg wegenis deel 3de Regiment Lanciersstraat

  Volgens de planning zal het bufferbekken langs de Gete eind november klaar zal zijn. Ondertussen werd in de 3de Regiment Lanciersstraat, vanaf de Paardskerkhofstraat in de richting van de Helen-Bosstraat, de riolering gelegd. Het is de bedoeling om de rijweg tot aan de Helen-Bosstraat nog voor het jaareinde opnieuw aan te leggen.

 • 22 okt 2018

  Rioleringswerken in 3de Regiment Lanciersstraat tot eind oktober

  De werken voor de aanleg van het bufferbekken langs de Gete gaan nog altijd voort. We verwachten dat het bufferbekken eind november klaar zal zijn. Tot eind oktober wordt de riolering gelegd in de 3de Regiment Lanciersstraat, vanaf de Paardskerkhofstraat in de richting van de Helen-Bosstraat. Als alles volgens planning verloopt, dan wordt de rijweg tot aan de Helen-Bosstraat nog voor het jaareinde heraangelegd.

Dit project volgen

Praktische info

Het volledige project zal ongeveer 12 maanden duren. Dit betekent niet dat de bewoners en handelaars gedurende deze periode hinder voor hun deur zullen ondervinden.

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Yannick Pauli - aannemer Deckx

locatie werfkeet: 3e Regiment Lansiersstraat 53