Projectoverzicht

22686 - Sanering Sterrewijk en Stratem
Last update: 13 dec 2018

Startdatum: 15 mei 2017

De werken zullen 22 maanden duren

Het gebied rond de Sterrewijk en Stratem is op heden nog niet aangesloten op het rioleringsstelsel. Met dit dossier zal het gemeentebestuur Aalter en Aquafin het gebied voorzien van de nodige riolering en het afvalwater aansluiten op het rioleringsstelsel van Stratem ten noorden van de E40. Van hieruit wordt het afgevoerd naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Aalterbrug.

Nieuws en updates

 • 05 nov 2018

  Laatste fase rioleringswerken Sterrewijk

   

  De rioleringswerken in Sterrewijk gaan vanaf deze week hun laatste fase in. Ze omhelzen de aanleg van de hoofdriolering in enkele delen van de straat, de huisaansluitingen en voor het kerstverlof ook de aanleg van de boordstenen. Hoe alles juist in zijn werk gaat kan je lezen in de bijgevoegde brief die bij de bewoners bedeeld is.

 • 22 okt 2018

  Verder aanleg riolering in de landerijen

  Nog in de Sterrewijk gaat de aannemer verder met de aanleg van de riolering in de richting van de E40. Deze werken gaan dwars door de landerijen. Ook in de week van 5 november wordt hier nog volop gewerkt.

 • 22 okt 2018

  Ophogen riooldeksels voor aanleg toplaag asfalt Sterrewijk

  In de Sterrewijk, tussen Eendekooi en Biesemveldstraat en tussen Wageweg en Eendekooi, worden deze week (22 oktober) de riooldeksels opgehoogd tot het definitieve niveau van de toplaag asfalt. De aanleg van de toplaag asfalt is voorzien in de week van 5 november.

Dit project volgen

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Lise Castelein - Verhelst Aannemingen N.V. (aannemer)

Locatie werfkeet: Kruispunt Stratem-Wageweg ter hoogte van de E40