Projectoverzicht

23040 - Afkoppelen Watermolenstraat
Last update: 10 dec 2018

Startdatum: 22 mei 2018

De werken zullen 7 maanden duren

Met deze werken wil Aquafin het oppervlaktewater opvangen en rechtstreeks naar de Mark afvoeren. Momenteel is ook dit oppervlaktewater nog aangesloten op de zuiveringsinstallatie. Daarom wordt voorzien in de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel, waarbij afvalwater en regenwater apart worden afgevoerd.

Nieuws en updates

 • 19 nov 2018

  Binnenkort toplaag asfalt

   

  De aannemer werkt nog verder aan de voetpaden. Daarnaast wordt deze week de toplaag asfalt voorzien. De bewoners krijgen informatie met de exacte datum.

 • 18 okt 2018

  Werken aan rotonde & voetpaden

   

  De onderlaag asfalt werd intussen geplaatst. De aannemer gaat verder met het aanleggen van de rotonde aan de Bergstraat. Terwijl worden ook de voetpaden aangelegd en teruggebracht naar hun toestand voor de werken.

 • 02 okt 2018

  Woningen zijn deze week tijdens werkuren niet bereikbaar met de wagen

  De riolering in de straat ligt inmiddels. Deze week werken we de huisaansluitingen verder af. Volgende week starten we met het plaatsen van de drainage langs beide zijden van de weg, het plaatsen van de straatkolken en het trekken van definitieve wegkoffer.

  Deze werken gaan veel sneller en nemen een grotere oppervlakte in dan het plaatsen van riolering. We kunnen daarom onmogelijk bepalen waar we volgende week exact zullen werken. Plaats a.u.b. volgende week je wagens tijdens de werkuren (van 7.00 tot 16.30 uur) buiten de werkzone zodat je altijd weg kunt. Na 16.30 uur kun je terug tot aan je woning rijden.

  De week van 8 tot 12 oktober zul je je woning de gehele week, van maandagmorgen 7.00 uur tot vrijdagavond 16.30 uur niet kunnen bereiken met de wagen. Die week wordt immers de greppel ter plaatse gegoten, het cementgebonden steenslag geplaatst en de eerste laag asfalt aangebracht. Als het weer meezit, dan kun je op vrijdagavond 12 oktober terug met de auto tot bij je woning.

Dit project volgen

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Matthias Van Durme - Werfleider aannemer

Locatie werfkeet: Watermolenstraat 4