Projectoverzicht

ARN3005 - Broekstraat
Last update: 13 dec 2018

Startdatum: 03 juli 2018

De werken zullen 12 maanden duren

Aquafin zal in de Broekstraat een gescheiden rioleringsstelsel aanleggen. Dit betekent dat het afvalwater gescheiden van het regenwater zal worden opgevangen. Het gaat in totaal om het afvalwater van een 200-tal inwoners dat na de werken bijkomend kan worden aangesloten en gezuiverd op de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Arendonk. De ingebuisde grachten worden waar mogelijk vervangen door wadi’s.

Nieuws en updates

 • 08 nov 2018

  Planning werken in eerste deel Broekstraat

  De hoofdriolering van fase 1 in de Broekstraat (van Akkerstraat tot Nieuwendijk) werd zo goed als aangelegd. Vervolgens voert de aannemer de huisaansluitingen uit, met inbegrip van de huisaansluitputjes op privéterrein. Van zodra de putjes geplaatst zijn, kun je de afkoppelingswerken op privé uitvoeren. Daarnaast start de aannemer ook met de heraanleg van de weg. Er wordt gestreefd om tegen eind november, begin december de kantstrook in beton te trekken. De juiste datum en de gevolgen voor de bereikbaarheid van je woning lees je in een brief die de aannemer zal ronddelen. Als de weersomstandigheden gunstig blijven, dan verwachten we dat we de onderlaag asfalt nog voor het kerstverlof kunnen leggen.

 • 01 okt 2018

  Eerste stuk riolering ligt

  De aannemer heeft al riolering aangelegd tussen de Akkerstraat en Broekstraat nr. 41. Wegens technische redenen start hij nu met de aanleg van de riolering ter hoogte van Nieuwendijk en schuift hij daarna op in de richting van Broekstraat nr. 41. Naast de aanleg van de riolering wordt ook gestart met de aanleg van de onderfundering van de weg waar reeds riolering werd gelegd.

 • 01 jun 2018

  Het project kort voorgesteld

  Binnenkort beginnen de voorbereidingen voor de rioleringswerken in de Broekstraat. Hier vind je alvast de presentatie die werd getoond op de informatieavond.

Dit project volgen

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Herman Adriaensen - werfleider aannemer

Locatie werfkeet: ter hoogte van kruispunt Broekstraat - Nieuwendijk

Paul Van der Veken

Technische dienst - Gemeente Arendonk