Projectoverzicht

TRE3019 - Pastorie-, Beulkens-, Van Hole-, deel C.Huysmansstraat
Last update: 13 dec 2018

Startdatum: 16 april 2018

De werken zullen 14 maanden duren

Met dit project wil de gemeente Tremelo de verkeersleefbaarheid en de verkeersveiligheid van Baal-dorp verbeteren. Gelijktijdig wordt de riolering vernieuwd en wordt het afvalwater van het regenwater gescheiden. Het afvalwater van Baal-centrum, dat nu nog in de Grote Loop belandt, zal aansluiten op de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Rotselaar.

Nieuws en updates

 • 06 dec 2018

  Tijdelijk minder activiteit op de werf

  De aannemer heeft zijn kerstverlof van 21 december 2018 tot 7 januari 2019. Bovendien voorziet aannemer Besix de eerste 14 dagen van het nieuwe werkjaar in opleidingen voor zijn medewerkers. Hierdoor zal er tot 21 januari 2019 minder activiteit zijn op de werf.

 • 06 dec 2018

  Werken nutsbedrijven starten in Beulkensstraat

  Infrax en De Watergroep starten in de week van 10 december in de Beulkensstraat met de heraanleg van de nutsleidingen. Infrax zal zijn nutsleidingen meteen ondergronds brengen, te beginnen langs de onpare kant. De aannemer van Infrax werkt hier ongeveer anderhalve week, tot het begin van het bouwverlof, en hervat de werken nadien. De nutsbedrijven zouden met hun deel eind januari 2019 klaar moeten zijn. De wegverharding blijft heel de tijd liggen, maar tijdens de werkuren zal je moeilijk door kunnen. Vermoedelijk beginnen de rioleringswerken tegen het einde van februari 2019. Rond die periode zouden ook de rioleringswerken in de Louis Van Holestraat van start gaan.

 • 06 dec 2018

  Camille Huysmansstraat en Pastoor Caytanstraat krijgen voor kerstvakantie steenslag

  Op 10 december start de aannemer met de huisaansluitingen op de riolering in de Camille Huysmansstraat. Nog voor de kerstvakantie zal hier de onderfundering van de rijweg in steenslag worden aangelegd.

  In de Pastoor Caytanstraat is de aannemer momenteel al bezig met de huisaansluitingen. Ook hier wordt voor de kerstvakantie een funderingslaag in steenslag aangebracht.

Dit project volgen

Praktische info

Het volledige project duurt tot eind juni 2019. Dit betekent niet dat de bewoners en handelaars een jaar hinder voor hun deur zullen hebben.

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Tom Broux - Aannemer

Locatie werfkeet: Nobelstraat 39