Aannemers en studiebureaus verzamelen op papierloze Kennisdag

We go digital! Op onze jaarlijkse Kennisdag bundelden we alle info in een praktische app die heel wat mogelijkheden gaf tot dialoog en interactie tussen spreker en publiek. Kennisdeling centraal voor nog sterkere partnerships

Kennisdag 2019

Op donderdag 9 mei organiseerde Aquafin zijn jaarlijkse kennisnamiddag voor aannemers en advies- en ingenieursbureaus waarmee we samenwerken. Ook dit jaar konden we weer een boeiend programma samenstellen met een breed aanbod aan sessies. Bijna 350 mensen uit de sector kwamen luisteren naar nieuwigheden en aandachtspunten in de concept-, ontwerp- en uitvoeringsfase van een project of kozen voor een algemene sessie rond innovatie of klimaatverandering. 

Het programma werd niet enkel door Aquafin samengesteld, ook de sector schoof een aantal onderwerpen naar voeren. Dat stimuleert niet alleen het partnership dat we nastreven, maar verruimt ook onze blik. We kunnen onderling veel van elkaar leren en kennis en expertise delen is het hoofddoel van de Kennisdag.

kennisdag
wouter met app

100% papierloze editie

Nieuw dit jaar was dat we voor een 100% papierloze editie kozen. Alle info over het programma, sprekers en locatie bundelden we in een praktische app. De app bood ook heel wat mogelijkheden tot dialoog en interactie tussen spreker en publiek. Kennisdeling centraal voor nog sterkere partnerships!