Aquafin is HR Ambassadeur 2021/2022

Ons HR-beleid werd tijdens het HR Gala bekroond als 'best practice'.

Het HR-team van Aquafin werd tijdens het HR Gala op 21 april verkozen tot HR Ambassadeur 2021/2022. Met deze jaarlijkse award wil de organisatie aan het vakgebied van Human Resources Management of personeelsbeleid extra visibiliteit geven. Het bedrijf dat wint, wordt aanzien als 'best practice' op het vlak van HR. Verdienste, waarde en uitstraling voor het vakgebied staan centraal bij de keuze van de ambassadeur.

Natuurlijk zijn we trots op deze titel, die we een jaar lang mogen dragen. Het HR-beleid van Aquafin wordt gekenmerkt door het centraal stellen van de medewerker, met HR als compagnon de route. Veel aandacht gaat naar talentontwikkeling, groei, welzijn, balans werk-privé, ... met concrete tools voor leidinggevenden om mee aan de slag te gaan. Maar HR is ook een onmisbare schakel bij organisatieveranderingen, digitalisering en vervult bovendien een verbindende rol.

Wat Aquafin's personeelsbeleid nog meer typeert, is dat bij aanwerving of mutaties het potentieel van de kandidaat primeert boven zijn of haar diploma's en bewezen ervaring. Met de juiste drive, een heldere kijk op onze organisatie en activiteiten en een gezonde dosis zin voor initiatief kom je ver bij ons. En door alle talenten in kaart te brengen, wil ons HR-team in de toekomst nog meer medewerkers stimuleren voor jobmobiliteit en om groeikansen te grijpen.

Benieuwd naar onze jobkansen?

Ga naar onze jobsite

HR gala