Aquafin op jobbeurzen

Binnenkort afgestudeerd als ingenieur en op zoek naar een job waarmee je je het verschil kan maken? Kom dan zeker eens kijken op de stand van Aquafin op de jobbeurzen van VTK Gent, VTK Leuven of Campus De Nayer.

Gezocht: ingenieurs met talent voor techniek en bouwkunde

Aquafin zoekt regelmatig enthousiaste ingenieurs met een passie voor techniek en milieu. Een project opvolgen van de eerste krijtlijnen tot realisatie. Rioolstelsels analyseren en verbeteren om zo overlast te vermijden. Of hemelwaterplannen opstellen om de gevolgen van de klimaatopwarming op te vangen: talent voor techniek en bouwkunde kan je als ingenieur zeker kwijt bij Aquafin!

Om de ingenieurs van morgen al te laten kennismaken met ons bedrijf is Aquafin aanwezig op enkele jobbeurzen van hogescholen en universiteiten.

 

Vacatures

Wil jij ook een job met een wauw-gevoel? Bij Aquafin maak je een zichtbaar verschil voor mens en milieu. Daarbovenop krijg je nog een boel dingen die er toe doen: een prima balans tussen werk en privé, toffe collega’s in een open sfeer, uitgebreide extralegale voordelen, afwisselend werk waarin je jouw touch legt en de kans om je verder te ontplooien.

Bekijk al onze vacatures

Johan Thielemans

recruiter