Chap'eau 2018 groot succes

Zondag 30 september zakten zo'n 2000 deelnemers af naar Lokeren voor de vijfde editie van Chap'eau. Dit evenement zet de verbeterde waterkwaliteit van onze rivieren en beken in de kijker. Propere waterlopen, daar werkt Aquafin, samen met zijn partners elke dag aan. Onder een stralende zon genoten de aanwezigen van sport en ontspanning op en langs de Durme.

Genieten van proper water

Het Prinses Charlottepark in Lokeren was zondag 30 september het decor van Chap'eau 2018. Tijdens dit evenement zetten we de verbeterde waterkwaliteit van onze rivieren en beken in de kijker. Want door de inspanningen van Aquafin en zijn partners, wordt het water steeds properder. Reden te meer om dat te vieren! De aanwezigen konden genieten van verschillende activiteiten op en rond de Durme. Streetfishing, kajakken, natuurloop, gegidste wandelingen, mountainbiken, fietsen, suppen,... onder een stralende zon genoten meer dan 2000 aanwezigen van sport en ontspanning op en rond het water.

Bekijk de foto's

Volgens onze familie één van tofste, mooiste, meest belevenisvolle en ontdekkingswaardige evenementen. Dank aan alle begeesterde medewerkers van jullie onderneming. Laat dit maar elk jaar gebeuren. Jullie bezorgden ons een héél fijne dag!

Patrick Van De Wielle, bezoeker Chap'eau 2018
mountainbiken langs de Durme
streetfishing Durme Lokeren
feesttent Chap'eau 2018