Omleidingen per fase (23079A)

Per fase voorzien we een aangepaste omleiding.

Omleiding fase 1

Aalterseweg tussen Stekelhoek en Akkerstraat (incl. kruispunten)

De omleiding voor doorgaand verkeer loopt langs de Knokkebaan, de Buntelarestraat, de Stekelhoek, de Kneukelstraat, de Hoekestraat en de Aalterseweg. En dit in beide richtingen.

Moerakkerstraat en Akkerstraat exclusief het kruispunt Akkerstraat – Kleine Kapellestraat en kruising N44 - Knokkebaan

In deze fase loopt de omleiding langs de Aalterseweg, de Knokkebaan, de Urselseweg en de Grote Kapellestraat. En dit in beide richtingen.

Omleiding fase 2
Omleiding fase 3

Kruispunt Akkerstraat - Kleine Kapellestraat - Grote Kapellestraat en Driesstraat

In deze fase loopt de omleiding langs de Grote Kapellestraat, de Knokkebaan, de Urselseweg, de Aardenburgse Heirweg, Driepikkel en de Driesstraat. En dit in beide richtingen.

Grote Kapellestraat tussen Driesstraat en Driebekweg inclusief het kruispunt met de Driebekweg en de werken in de Driebekweg

In deze fase loopt de omleiding langs de Grote Kapellestraat, de Urselseweg, de Aardenburgse Heirweg, Driepikkel en de Driesstraat. En dit in beide richtingen.

Omleiding fase 4
Omleiding fase 5

Grote Kapellestraat tussen Driebekweg en Urselseweg

In deze fase loopt de omleiding langs de Urselseweg, de Aardenburgse Heirweg, Driepikkel, de Driesstraat en de Grote Kapellestraat. En dit in beide richtingen.

Kleine Kapellestraat (deel bebouwing) en Kleine Kapellestraat (deel aansluiting op N44)

In deze laatste fase van de werken loopt de omleiding langs de Knokkebaan, de Urselseweg en de Grote Kapellestraat. En dit in beide richtingen.

Omleiding fase 6