Ontvang vacatures op maat

Op zoek naar een job bij Aquafin maar vind je momenteel geen vacature naar je zin? Schrijf je dan in op onze jobletter en ontvang vacatures op maat van jouw profiel.

Aquafin-vacatures in je mailbox

Geef hier je e-mailadres in, je expertise en eventueel de locatie waar je werk zoekt. Zodra we een vacature publiceren die overeenkomt met jouw voorkeuren, krijg je deze vacature in je mailbox!

Hopelijk tot snel!

Laat van je horen

Zoek een vacature

projectmanager aan het werk

Over Aquafin

Klimaatverandering, periodes van droogte die afwisselen met korte, hevige regenval. Toekomstgericht omgaan met ons afval- en hemelwater. Zorgen voor ons milieu. Schonere manieren ontwikkelen om energie op te wekken. Daaronder zet je je schouders bij ons, of je nu technieker bent, ingenieur, HR specialist, financieel expert, ICT’er...
Lees meer
Aquafin is baanbrekende werkgever

Aquafin is baanbrekende werkgever

Onze focus op mensgericht hybride werken maakt van Aquafin een Baanbrekende Werkgever, een certificaat uitgereikt door Jobat, De Lijn en AMS! Daar zijn we heel trots op!
Lees meer
starters welkom

Starters welkom!

Klaar om de schoolbanken achter je te laten en in het werkleven te duiken? Schoolverlaters zijn bij Aquafin meer dan welkom! Neem een kijkje op onze jobsite.
Lees meer