Projectoverzicht

22085 - Collector Noordlaan - Hundelgemsebaan
Laatst bijgewerkt: 18 feb 2021

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 18 mei 2020

De werken zullen 18 maanden duren

Met deze werken sluiten we het afvalwater van de Noordlaan en de Steenweg aan op de waterzuivering in de Bruggenoek. We gebruiken daarvoor de bestaande collector langs de Zwalmbeek. Het hemelwater wordt gescheiden van het afvalwater en via de bestaande grachten en een nieuw bekken gebufferd. Daarna wordt het geloosd in de Zwalm.

Nieuws en updates

 • 18 feb 2021

  Binnenkort werken in Hembeke

   

  Terwijl de aannemer verderwerkt aan de riolering in de huidige fase, zal de komende weken ook het de heraanleg en riolering in Hembeke worden opgestart, samen met de rest van de Noordlaan tot net voor het kruispunt met de Hundelgemsebaan. Waar de riolering reeds klaarligt worden de woningen en straatkolken aangesloten op de nieuwe leidingen.

   

  Ter hoogte van het Millenniumpark worden de kantstroken aangelegd in ter plaatse gestort beton. Op die locatie wordt daarna de wegenis verder afgewerkt.

 • 20 okt 2020

  Binnenkort opstart rioleringswerken Noordlaan vanaf Milleniumpark

   

  De rioleringswelken vanaf de Zwalmbeek tot aan het Millenniumpark zijn afgelopen en de onderlaag asfalt in dit gedeelte is geplaatst. De aannemer werkt momenteel ter hoogte van het Milleniumpark zelf. De opritten en zijstroken in dit gedeelte worden afgewerkt.

   

  Vanaf het Milleniumpark tot net voor Hembeke worden de rioleringswerken opgestart. De aannemer breekt het wegdek op en legt de riolering aan in stukken van ongeveer 50 meter. Telkens wordt de sleuf bedekt met steenslag voordat het volgende stuk opengegraven wordt. Wanneer de riolering voor jouw deur wordt aangelegd kan je de oprit of garage niet bereiken met de wagen. Er komt een omleiding voor fietsers, omdat het moeilijk zal worden om veilig te passeren.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 17u)

Contactformulier