Contactpersonen

NIV3005 - RioP Ninove: riolering Pollarestraat (O203054)

Contactgegevens nutsmaatschappijen

Voor vragen en meldingen over drinkwater, gas, elektriciteit en telecomvoorzieningen contacteer je de betrokken nutsmaatschappij:

 

Fluvius

Storingen: 078 35 35 00

Gasreuk: 0800 65 065

 

De Watergroep

Storingen:  02 238 96 99

 

Proximus

Storingen: 0800 22 800

 

Telenet

Storingen: 015 66 66 66

Heb je een vraag voor ons? Misschien vind je het antwoord wel in de veelgestelde vragen. Of maak gebruik van de zoekfunctie om snel de juiste info terug te vinden. De makkelijkste weg om ons te contacteren, is via onderstaand contactformulier.

We zorgen ervoor dat je bericht spoedig wordt beantwoord.

In dringende gevallen neem je best telefonisch contact met onze medewerkers van het contactcenter via het nummer 03 450 45 45 tijdens de kantooruren. Buiten de werkuren kan je terecht op het gratis noodnummer: 0800 16 603.
 

Bewoner of handelaar?
Reden van contact
Aan de hand van een projectnummer kunnen we beter helpen
Je persoonsgegevens
Aquafin verzamelt in dit formulier persoonsgegevens (bijv. naam, adres, …) voor de levering van een dienst (in dit geval informatie verschaffen over de werken). Dit alles met als rechtsgrond het uitvoeren van een overeenkomst waarom je hebt verzocht / toestemming gegeven voor de uitvoering van een dienst. Na verwerking van jouw vraag wordt het formulier verwijderd. Jouw persoonsgegevens worden in het kader van andere verwerkingsactiviteiten (bijv. bewaring van de overeenkomst, facturatiedoeleinden... ) nog bewaard zolang dit noodzakelijk is in functie van de doeleinden van deze verwerkingen. Voor de verwerking van jouw aanvraag maken we gebruik van IT applicaties van derde partijen, waarbij doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU mogelijk is. Meer info over hoe we omgaan met deze gegevens en wat jouw rechten zijn, kan je nalezen in onze privacy policy.

Tim Cortier

Werfleider aannemer

Dienst Openbare Werken

Stad Ninove