Aquafin doet mee aan de Vlaamse Waterdagen

Samen met De Milieuboot en Watersportdag organiseert Aquafin spetterende activiteiten om Wereldwaterdag op 22 maart in de kijker te zetten!

Wij doen mee Aquafin Waterdagen

Doe jij ook mee?

22 Maart is het Wereldwaterdag en om dat niet zomaar te laten voorbij drijven organiseert Aquafin enkele spetterende activiteiten. Vaar op 22 maart uit met De Milieuboot en ontdek alles over waterzuivering. Of spring op 25 maart mee op het supboard om afval in het water te verzamelen in samenwerking met Wind- en Watersport Vlaanderen.

Blijf je liever droog maar ben je toch gebeten door zuiver water? Geen enkel probleem. We hebben ook een paar geweldige filmpjes voor je klaargezet. Duik met Tine en Manu letterlijk de riolering in. Ga op stap met de Watermannen van Natuurpunt. Of laat je virtueel rondleiden op één van onze waterzuiveringsinstallaties door waterwetenschapsters Marjolein Vanoppen of professor Bert Leemans.

Al deze acties worden georganiseerd tijdens de Vlaamse Waterdagen. Ontdek alles en schrijf je in op de site van Waterdagen Vlaanderen.