Projectoverzicht

22176 - Collector Ouwegem - fase 2
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 12 februari 2018

De werken zullen 18 maanden duren

In opdracht van Aquafin wordt een collector (verzamelriool) aangelegd in de Ouwegemstraat, Gaverstraat en Steenoven. Deze nieuwe leiding zal aangelosten worden op de reeds geplaatste collector in de Beertegemstraat.

In de Nerethstraat wordt een gemeentelijke riolering geplaatst.

Twee pompstations zorgen ervoor dat de leidingen niet op een te grote diepte hoeven aangelegd te worden. De weg wordt volledig opgebroken en heraangelegd.

Nieuws en updates

 • 05 jul 2019

  Volgende week onderlaag asfalt in Tweebekenstraat

   

  In de Ouwegemstraat worden de bermen en de opritten afgewerkt. De aannemer zal de rioleringsdeksels nog op de hoogte brengen van de toplaag asfalt.

   

  In de Tweebekenstraat worden de goten en boordstenen geplaatst in beton. Begin volgende week plaatsen we daartussen de fundering van de rijweg. Volgende week woensdag kunnen we dan de onderlaag asfalt plaatsen, zodat de straat toegankelijk is voor de bewoners tijdens het bouwverlof. De toplaag asfalt wordt geplaatst nadat alle bermen en opritten zijn afgewerkt.

   

  Naast de werken voor de heraanleg van de wegenis voert de aannemer ook nog graafwerken uit op privédomein, voor de aanleg van het bufferbekken.

 • 16 mei 2019

  Binnenkort heraanleg wegenis Gaverstraat, lijnvormige elementen in Ouwegemstraat

   

  In de Gaverstraat worden momenteel de huisaansluitingen gemaakt. Nadien zullen de nutsmaatschappijen twee weken lang hun leidingen aanleggen. Wanneer zij hun werken hebben afgerond starten we met de heraanleg van de wegenis.

   

  In de Ouwegemstraat leggen we volgende week de drainage aan en plaatsen we de straatkolken. Daarna worden de goten en boordstenen geplaatst.

 • 25 apr 2019

  Rioleringswerken Tweebekenstraat schieten op

  In de Tweebekenstraat zijn de rioleringswerken volop aan de gang. De nieuwe riolen liggen ongeveer tot aan de Gavers. Ook het pompstation werd ondertussen geplaatst.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Wim Haesaert - Werfleider

Locatie werfkeet: Steenoven