Projectoverzicht

22300 - Sanering Muizenhol
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 15 januari 2018

De werken zullen 20 maanden duren

Dit project beoogt het aansluiten van het afvalwater van de woningen langsheen de Beekstraat en de wijk Muizenhol. De gemeente koppelt aan deze werken tegelijk het dossier van de Karmstraat, met de bedoeling om de woningen van de Karmstraat mee aan te sluiten op de collector. Dit zal ook gebeuren voor het afvalwater van de Begijnhofstraat en de Patershofstraat.

Nieuws en updates

 • 23 mei 2019

  Aanleg opritten Karmstraat

   

  Vanaf donderdag 23 mei legt de aannemer de opritten aan in de Karmstraat. Op maandag 27 mei begint hij op het kruispunt Beekstraat - Karmstraat. Dan gaat de spooroverweg in de Karmstraat tijdelijk terug open.

 • 23 mei 2019

  Laatste meters rioolbuizen in Beekstraat

   

  In de Beekstraat legt de aannemer de laatste meters van de vuilwaterriool. De verkaveling werd ondertussen op de nieuwe riool aangesloten. De regenwaterriool ligt tot aan het voetgangerspad naar de Erfgoedlaan. Tegen woensdagavond zouden alle riolen moeten liggen. De huisaansluitingen zijn uitgevoerd tot aan de Erfgoedlaan.

   

  In de Begijnhofstraat staan de boordstenen. Op het kruispunt Begijnhofstraat - Beekstraat werd beton gegoten. De aannemer werkt momenteel de opritten naar de woningen af.

 • 22 mrt 2019

  Betonlaag voor Beekstraat tussen Paterstraat en Karmstraat

  Volgende week (van 25 t.e.m. 29 maart) wordt het beton van de rijweg gegoten in de Beekstraat tussen Paterstraat en Karmstraat. Daarna worden achtereenvolgens de verschillende kruispunten aangelegd.

  - 26 april: Beekstraat - Begijnhofstraat
  - 8 mei: Paterstraat - Beekstraat
  - 8 mei: Karmstraat - Paterhofstraat
  - 15 mei Karmstraat - Beekstraat

  Volgens de huidige planning worden de fietspaden in de Beekstraat geasfalteerd in de week van 27 mei. Tegen eind mei zou de Beekstraat dan volledig moeten afgewerkt zijn tot aan de Paterstraat. Midden mei start de aanleg van de tot aan de spoorweg.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Tom Scheers - Aannemer Cnockaert

Locatie werfkeet: Beekstraat t.h.v. de spoorwegovergang

Patrick Otten - Gemeente

-