Projectoverzicht

22484 - PS + PL Vrebos
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 04 maart 2019

De werken zullen 6 maanden duren

Met deze werken willen de gemeente Kortenberg en Aquafin het afvalwater van de Doelstraat en de Hoekstraat aansluiten op de rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) van Kortenberg. Het gaat om het afvalwater van 150 inwoners dat bijkomend gezuiverd zal worden.

Momenteel belandt het afval- en regenwater samen in een gracht zonder gezuiverd te worden. Met deze werken wordt een gescheiden stelsel aangelegd waarbij regen- en afvalwater apart worden afgevoerd. Enkel het afvalwater gaat naar de zuiveringsinstallatie en zal op de laagste punten worden verpompt via twee pompstations, om het naar een hoger gelegen punt te transporteren.

Nieuws en updates

 • 15 mei 2019

  Volgende week aanleg kantstroken in Doelstraat en Hoekstraat

   

  Momenteel maakt de aannemer de fundering van de rijweg. Maandag 20 mei worden de lijnvormige elementen, d.w.z. de goten en boordstenen, aangelegd in ter plaatse gegoten beton. De week erop, op 29 mei, wordt de asfalt aangelegd. Wij verwachten dan op 3 juni te kunnen starten met de nodige kasseiwerken.

 • 01 mrt 2019

  Start van de werken, hinder pas einde van de maand

   

  Begin deze maand start aannemer Besix met de voorbereidende werken. Ook de bouw van het pompstation in de Hoekstraat wordt aangevat. Bij deze werken is er geen verkeershinder te verwachten, aangezien ze plaatsvinden op privédomein.

   

  Vanaf 25 maart verwachten wij te kunnen starten met de riolering- en wegeniswerken, die normaal gezien zullen duren tot september van dit jaar. Onverwachte omstandigheden kunnen deze planning nog omgooien.

 • 01 mrt 2019

  Presentatie infoavond 

   

  Hieronder kan je de presentatie terugvinden die tijdens de infoavond van 27/02 is gegeven.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Wim Van Den Broeck - werfleider aannemer

Locatie werfkeet: Doelstraat