Projectoverzicht

22772 - Opname lozingspunten Bosveldbeek
Laatst bijgewerkt: 22 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 26 november 2018

De werken zullen 12 maanden duren

Met deze werken zal een gescheiden rioleringsstelsel worden aangelegd in delen van de De Spoelberchlaan, Grote Baan, Neerstraat, Donkstraat, Spetstraatje, Pleinkensstraat, Korte weg en Bosveld. Op die manier wordt het afvalwater dat nu nog belandt in de Bosveldbeek afgevoerd naar het rioleringsstelsel en wordt de beek op die manier gesaneerd. Na de rioleringswerken worden de straten heraangelegd. De gemeente Haacht voorziet daarnaast de aanleg van fietspaden in het projectgebied.

Nieuws en updates

 • 16 apr 2019

  Start werken in de Pleinkensstraat op 23/04

   

  Dinsdag 23 april starten de werken in de Pleinkensstraat. Het asfalt van de straat zal dan worden opgebroken. We starten met de riolering in de Neerstraat en gaan zo verder richting de spoorweg. De werkzone schuift telkens op naargelang de vordering van de werken. Aansluitend op de aanleg van de riolering worden ook de huisaansluitingen aangelegd.

   

  Tijdens de werken zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn. Wij vragen dan ook vriendelijk dat alle voertuigen tijdens de werkuren (07:00 - 17:00) buiten de werkzone worden geplaatst.

 • 10 jan 2019

  Volgende week werken in het Spetstraatje

   

  Vanaf 14/01/2019 starten de werken opnieuw in het Spetstraatje. Afhankelijk van de weersomstandigheden verwachten wij daarmee klaar te zijn op 22/02. Gedurende deze periode is het spoor tijdens de werkdagen onbereikbaar, van 07:00 tot 17:00.

 • 04 dec 2018

  Rioleringswerken Spetstraatje

   

  De voorbereidende werken zijn begonnen. De aannemer is gestart met de aanleg van de riolering, vanaf de doorsteek onder de spoorweg. De rioleringswerken in de straat zelf beginnen pas vanaf 14 januari.

  Bij de rioleringswerken in de straat is het voorzien om elke avond, vanaf 17:00, de toegang tot de woningen mogelijk te maken voor gemotoriseerd verkeer, ook voor de weekends en de verlofperiode. Na de aanleg van de riolering wordt er een steenslagfundering aangelegd die met de wagen overrijdbaar is. 

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Patrick Mantels - Werfleider Aannemer

Locatie werfkeet: Korteweg

Kristof Hermans

Gemeente Haacht