Projectoverzicht

22772 - Opname lozingspunten Bosveldbeek
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 26 november 2018

De werken zullen 12 maanden duren

Met deze werken zal een gescheiden rioleringsstelsel worden aangelegd in delen van de De Spoelberchlaan, Grote Baan, Neerstraat, Donkstraat, Spetstraatje, Pleinkensstraat, Korte weg en Bosveld. Op die manier wordt het afvalwater dat nu nog belandt in de Bosveldbeek afgevoerd naar het rioleringsstelsel en wordt de beek op die manier gesaneerd. Na de rioleringswerken worden de straten heraangelegd. De gemeente Haacht voorziet daarnaast de aanleg van fietspaden in het projectgebied.

Nieuws en updates

 • 22 okt 2019

  Weersomstandigheden veroorzaken vertraging

   

  Door het slechte weer van de voorbije week heeft de aannemer vertraging opgelopen. Daardoor worden de werken aan het kruispunt Grote Weg - A. Spoelberchlaan nogmaals uitgesteld. Volgens de huidige planning starten we daar volgende week maandag, 28 oktober, opnieuw onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

 • 16 okt 2019

  Deze week boordstenen, gewijzigde planning voor het kruispunt

   

  Deze week worden door de aannemer de goten en boordstenen geplaatst in de A. Spoelberchlaan en Korte Weg. De bewoners kregen daarvan een brief in de bus die je hieronder kan terugvinden.

   

  De planning voor het kruispunt Grote Baan - A. De Spoelberchlaan wordt gewijzigd, dat zal pas vanaf 21 oktober worden afgesloten.

 • 03 okt 2019

  Kruispunt Grote Baan - de Spoelberchlaan wordt afgesloten

   

  Rond maandag 14 oktober zal het kruispunt van de Grote Baan met de Ad. de Spoelberchlaan volledig onderbroken worden. Vanaf dan start de aannemer met de aanleg van de riolering op dit kruispunt.

   

  In de week van 14 oktober wordt in de Ad. de Spoelberchlaan, Korte Weg en Bosveld de glijbekisting geplaatst voor het ter plaatse in beton gieten van de boordstenen. Als het weer het toelaat, dan kan in de week van 21 oktober worden begonnen met het asfalteren van de rijweg. 

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Patrick Mantels - Werfleider Aannemer

Locatie werfkeet: Korteweg

Kristof Hermans

Gemeente Haacht