Praktische info

22774 - Aanleg gescheiden stelsel in Lierbaan en Draplei

Toegang tot uw huis

Door de werken is er geen doorgaand verkeer toegelaten. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk, maar tijdens de werkuren (van 7.00 uur 's morgens tot 16.30 uur) zal dit op bepaalde momenten moeilijk zijn. Op het ogenblik dat de rioleringswerken zich voor uw huis bevinden, is uw oprit of garage tijdelijk niet toegankelijk met de wagen. Te voet blijft de toegang uiteraard gegarandeerd.

Huisvuilophaling

Tijdens de werken kan de vuilniswagen niet door de straat rijden. Daarom vragen we u om uw huisvuil op de normale ophaaldagen naar de dichtstbijzijnde bereikbare hoek van de straat te brengen. Is dit voor u onmogelijk, laat dit dan even weten aan de werfleider van de aannemer zodat samen gezocht kan worden naar een oplossing.

Verhuis of levering: informeer ons

Plant u een verhuis of een bijzondere levering tijdens de werken? Laat het tijdig weten via ons contactcenter (tel. 03 45 0 45 45) zodat onze aannemer hier rekening mee kan houden.

Jouw veiligheid op de werf

De werken in je buurt zijn erg ingrijpend en op een werf van deze omvang schuilt achter elke hoek gevaar. Een rondrijdende vrachtwagen, een onverwacht obstakel, een put, … Het zijn allemaal risico’s. Om die veiligheidsrisico’s voor jou en voor ons te beperken, nemen we een hele reeks maatregelen. Maar als we de veiligheid voor iedereen willen vergroten, dan hebben we ook jouw hulp nodig!

Kom je in de buurt van onze werf, volg dan deze richtlijnen:

  • Ga alleen op de werf als het echt niet anders kan.
  • Respecteer de werfsignalisatie en de verkeersregels.
  • Moet je toch de werf op, kijk dan extra uit voor mogelijke obstakels, putten en voertuigen.
  • Maak, voor je de werf oversteekt, altijd oogcontact met de vrachtwagenchauffeur of kraanbestuurder. Alleen zo ben je zeker dat hij of zij je gezien heeft.
  • Draag een geel hesje. Zo ben je pas echt zichtbaar.
  • Berg je oortjes en GSM even op. Zo hoor en zie je alles.
  • Zie je een onveilige situatie? Spreek ons of onze aannemer er over aan.
  • Blijf aandachtig voor je eigen veiligheid en die van je kinderen, andere bewoners of voorbijgangers.

Meer veiligheid: daar werken we samen aan!