Projectoverzicht

22777 - Aansluiting Leenstraat
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 01 oktober 2018

De werken zullen 14 maanden duren

Met deze werken zal het afvalwater van het eerste deel van de Leenstraat en de Scheibeekstraat worden verzameld en getransporteerd naar de zuivering van Galmaarden. Daar wordt het gezuiverd en daarna geloosd in de Mark. Het regenwater wordt via een aparte riolering en de lokale grachten naar de baangrachten langs de gewestweg gevoerd.

Nieuws en updates

 • 09 mei 2019

  Aanleg riolering vordert, heraanleg Leenstraat start midden juni

   

  In de Leenstraat wordt momenteel de regenwaterleiding aangelegd vanaf het kruispunt met de Scheibeekstraat. Tegen 20 mei zouden deze werken zijn afgerond. Daarna komt De Watergroep op de werf om een nieuwe drinkwaterleiding aan te leggen. Normaal kunnen we dan midden juni starten met de fundering van de rijweg.

   

  In de Scheibeekstraat is de aanleg van de riolering  bijna tot aan het driehoekje gevorderd. We werken voort richting het Oosten van de straat.

 • 24 apr 2019

  Riolering richting Leenstraat, onderlaag asfalt voor het verlof

   

  Het containerpark is nu bereikbaar via de Ninoofesteenweg. De betonnen rijweg werd vorige week aangelegd. 

   

  Ter hoogte van de Bloemendaelstraat is gestart met de riolering, richting de Leenstraat. Deze werken zullen vermoedelijk een viertal weken duren, waarna terug gestart wordt met de heraanleg van de wegenis.

   

  In de Leenstraat zelf wordt de riolering geplaatst tot 20 mei. Daarna wordt de werf overgelaten aan De Watergroep, die tot ongeveer 10 juni zullen nodig hebben om de waterleiding te vernieuwen. De laatste vier weken zal de aannemer de rijweg verder afwerken, zodat de Leenstraat tegen het verlof een onderlaag asfalt kan k

 • 17 apr 2019

  Beton wordt gegoten, volgende week afwerking

   

  Vandaag giet de aannemer het beton in de Scheibeekstraat tot aan de helft van het containerpark. Dat gedeelte van de rijweg zal tot dinsdagmorgen 23/04 ontoegankelijk zijn terwijl het beton droogt.

   

  Volgende week gebeurt de afwerking in het eerste deel van de Scheibeekstraat, vanaf de Edingsesteenweg. Vanaf 23/04 zal dat deel tot aan het containerpark bereikbaar zijn.

   

  In de Leenstraat worden de rioleringswerken volgende week verdergezet.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Matthias De Backer - werfleider aannnemer

Locatie werfkeet: pleintje Scheibeekstraat