Projectoverzicht

22902 - Collector Oude Spoorweg (Linter) fase 2
Laatst bijgewerkt: 22 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 08 juni 2018

De werken zullen 10 maanden duren

Met deze werken wil Aquafin het afvalwater van Linter, dat nu nog in de Genovevabeek belandt, aansluiten op het rioleringsnet. Via dit netwerk zal het uiteindelijk terechtkomen in de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Geetbets. Het gaat om het afvalwater van ongeveer 650 inwoners dat bijkomend zal worden opgevangen en gezuiverd.

Om dit te realiseren zal Aquafin rioleringswerken uitvoeren in de Vlietstraat en verder door de velden en het pad ‘Oude Spoorweg’ tot aan het Stationssplein. De wegenis wordt na aanleg van de leidingen en de realisatie van de huisaansluitingen in oorspronkelijke toestand hersteld.

Nieuws en updates

 • 07 mrt 2019

  Nutsbedrijven werken in Vlietstraat

  Tot eind volgende week (15 maart) leggen de nutsbedrijven nieuwe leidingen in de Vlietstraat. Eens ze hiermee klaar zijn, werkt de aannemer de voetpaden en de stoepen af. Als het weer meewerkt, dan zijn de werken waarschijnlijk eind maart klaar.

 • 18 jan 2019

  Nutsbedrijven werken in stoepen Vlietstraat

  Momenteel plaatst de aannemer een grote inspectieput ter hoogte van het kruispunt Getestraat/Vlietstraat. Als dit afgerond is, dan starten de nutsmaatschappijen met het vernieuwen van hun leidingen in de Vlietstraat. Ze zullen ongeveer een maand in de stoepen bezig zijn. Hierna worden de stoepen definitief afgewerkt.’

 • 17 dec 2018

  Vlietstraat krijgt nog onderlaag asfalt

  In de week van 17 december wordt in de Vlietstraat de onderlaag asfalt gelegd. Zo is de volledige rijweg opnieuw berijdbaar. Begin 2019 wordt op het kruispunt met de Getestraat nog een grote inspectieput geplaatst. Daarvoor moeten de weersomstandigheden echter optimaal zijn. Zodra de inspectieput op zijn plaats zit, werken de nutsmaatschappijen nog een maand door in de stoepen. Daarna kunnen we de stoepen definitief afwerken.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Paul Pauwels - Werftoezichter aannemer

locatie werfkeet: nog te bepalen