Projectoverzicht

22905VB - Aanleg gescheiden stelsel in Schoolstr,Nieuwstr,Schutterhof
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 17 september 2018

De werken zullen 12 maanden duren

Met deze werken zal Aquafin een gescheiden rioleringsstelsel aanleggen in Schoolstraat, Schuttershofstraat en Nieuwstraat. Daarmee zullen regen- en afvalwater apart worden afgevoerd. De gemeente Kontich voorziet een volledige heraanleg van deze straten volgens een nieuw ontwerp.

Nieuws en updates

 • 01 jul 2019

  Na bouwverlof extra werken in de Noordstraat

   

  In de Nieuwstraat vorderen de klinkerwerken goed, de even zijde zal voor het bouwverlof zijn afgewerkt. Na het verlof wordt verdergewerkt aan de oneven zijde.

   

  Het bouwverlof gaat in op 12 juli en eindigt 5 augustus.

   

  In de Noordstraat is gebleken dat de riolering tussen de Schuttershofstraat en de Nieuwstraat in zeer slechte staat is. Daarom is besloten ook daar de riolering en wegenis te vervangen. We starten na het bouwverlof en verwachten tegen half september te kunnen afronden.

 • 15 mei 2019

  Binnenkort heraanleg wegenis in de Nieuwstraat

   

  De aannemer zal tegen eind mei de riolering en huisaansluitingen in de Nieuwstraat hebben afgewerkt. Er wordt alvast gestart met de aanleg van de wegenis, vanaf de Edegemsesteenweg richting de Molenstraat. Ook de infiltratiekolken (straatkolken) worden geplaatst. Wij verwachten de werken tegen half juli te kunnen beëindigen.

 • 01 mrt 2019

  Binnenkort nieuwe fase van start

   

  In Fase 1 werkt de aannemer voort aan de klinkerwerken in de Nieuwstraat. Op maandag 4 en dinsdag 5 maart wordt voorzien het kruispunt van de Noordstraat met de Schoolstraat te beklinkeren.

   

  Fase 2 gaat van start op 18 maart, onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. De aannemer start dan met de rioleringswerken ter hoogte van de Edegemsesteenweg richting de Molenstraat.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Bram De Haes - Werfleider Aannemer

Locatie werfkeet: Noordstraat

Willy Peeters

Projectcoördinator Openbare Ruimte