Projectoverzicht

22949 - Verbindingsriolering Schaliehoevestraat-Bredestraat
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 09 april 2018

De werken zullen 20 maanden duren

Het doel van het project is het voorzien van de mogelijke aansluiting van het afvalwater van Heist-Goor op de waterzuivering door de aanleg van een volledig gescheiden rioleringsstelsel in de Schaliehoevestraat, Bredestraat. Lameneelstraat en P. Mellaertstraat.

In een volgende fase zal Pidpa de opwaartse straten voorzien van een gescheiden rioolstelsel, zodat al het afvalwater van Heist-Goor aansluit op de waterzuivering.

Nieuws en updates

 • 20 jun 2019

  Noodherstelling nodig in Bredestraat: straat afgesloten vanaf 24 juni

   

  Bij testen werd in de Bredestraat (tussen de rotonde en de Achterheideweg) een lek in de nieuwe persleiding vastgesteld. Om de juiste plaats van het lek te bepalen en de dringende herstelling uit te voeren, zal de straat vanaf maandag 24 juni worden afgesloten.

   

  Op maandag 24 juni voert de aannemer een sonarmeting uit om de precieze locatie van het lek vast te leggen. De dag nadien wordt de rijweg en de fundering opgebroken en de grond weggegraven tot op de persleiding. Het kapotte stuk persleiding wordt er tussenuit geslepen en vervangen. Woensdag 26 juni wordt de persleiding opnieuw uitvoerig getest. Als alles meezit, kan de rijweg op donderdag en/of vrijdag worden hersteld zodat de straat terug open kan tegen het weekend.

 • 24 mei 2019

  Kruispunt Mellaertsstraat en Mechelaers onderbroken

   

  In de week van 10 juni wordt het kruispunt van de Pastoor Mellaertsstraat met Mechelaers enkele dagen onderbroken. Pidpa werkt er dan aan de waterleiding en de aannemer van Aquafin werkt aan de riolering.

 • 24 mei 2019

  Werken in gracht Schaliehoevestraat

   

  Op 27, 28 en 29 mei plaatst de aannemer de 3 knijpconstructies in de gracht van de Schaliehoevestraat. Deze constructies moeten ervoor zorgen dat regenwater kan worden gebufferd in de gracht en dat het daarna gecontroleerd kan wegstromen.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Frank Theerens - DCA NV (aannemer)

Locatie werfkeet: terrein voor grondverbetering Bredestraat, ter hoogte Lameneelstraat