Projectoverzicht

22950 - Verbindingsriolering Lammeneelstraat-Pastoor Mellaertsstraat
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 09 april 2018

De werken zullen 20 maanden duren

Het doel van het project is het voorzien van de mogelijke aansluiting van het afvalwater van Heist-Goor op de waterzuivering door de aanleg van een volledig gescheiden rioleringsstelsel in de Schaliehoevestraat, Bredestraat. Lameneelstraat en P. Mellaertstraat.

In een volgende fase zal Pidpa de opwaartse straten voorzien van een gescheiden rioolstelsel, zodat al het afvalwater van Heist-Goor aansluit op de waterzuivering.

Nieuws en updates

 • 03 mei 2019

  Wat gebeurt er de komende weken?

  Eind mei worden 3 knijpconstructies geplaatst in de gracht van de Schaliehoevestraat. Deze moeten ervoor zorgen dat regenwater kan worden gebufferd in de gracht en dat het gecontroleerd kan wegstromen.

  In de Lammeneelstraat werkt de aannemer de opritten en de bermen nog af.

  Volgens de planning, en als de weersomstandigheden meezitten, wordt op woensdag 14 mei de toplaag asfalt gegoten in de Pastoor Mellaertsstraat, tussen Lammeneelstraat en Delhaize. Vanaf zaterdag 18 mei is de Delhaize bereikbaar vanaf de kant van de Bredestraat.

  Na het weekend, op maandag 20 mei, beginnen de rioleringswerken in de Pastoor Mellaertsstraat tussen de Delhaize en Mechelaers.

 • 26 apr 2019

  Rioleringswerken gaan verder

  Vanaf 20 mei start de aanleg van de vuilwaterriolering in de Lammeneelstraat, van aan huisnummer 4 tot en met 12A (zijstraat). Eind maart begint de aannemer met de rioleringswerken in de P. Mellaertsstraat, tussen de Delhaize en Mechelaers.

 • 26 apr 2019

  Eerste asfaltlaag in Lammeneelstraat en deel Mellaertsstraat

  Op dinsdag 30 april 2019 wordt de onderlaag asfalt geplaatst in de Lammeneelstraat en in de Pastoor Mellaertsstraat (tussen Delhaize en Lammeneelstraat. In mei werkt de aannemer in beide straten de opritten en de bermen af.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Frank Theerens - DCA NV (aannemer)

Locatie werfkeet: terrein voor grondverbetering Bredestraat, ter hoogte Lameneelstraat