Projectoverzicht

22950 - Verbindingsriolering Lammeneelstraat-Pastoor Mellaertsstraat
Last update: 22 feb 2019

Startdatum: 09 april 2018

De werken zullen 20 maanden duren

Het doel van het project is het voorzien van de mogelijke aansluiting van het afvalwater van Heist-Goor op de waterzuivering door de aanleg van een volledig gescheiden rioleringsstelsel in de Schaliehoevestraat, Bredestraat. Lameneelstraat en P. Mellaertstraat.

In een volgende fase zal Pidpa de opwaartse straten voorzien van een gescheiden rioolstelsel, zodat al het afvalwater van Heist-Goor aansluit op de waterzuivering.

Nieuws en updates

 • 18 jan 2019

  Huisaansluitingen Lammeneelstraat

  Tot en met eind januari worden in de Lammeneelstraat de huisaansluitingen op de riolering gemaakt.

 • 18 jan 2019

  Aanleg rijwegfundering deel Bredestraat

  In de Bredestraat, tussen Schaliehoevestraat en Lammeneelstraat, legt de aannemer de fundering van de rijweg en de kantstroken van de fietspaden aan. Als het weer meezit, dan kan in de tweede helft van maart het fietspad worden gelegd in asfalt. De toplaag asfalt op de rijweg plannen we eind maart, begin april.

 • 18 jan 2019

  Bouw pompstations is bezig

  Momenteel wordt in de fase "Bredestraat tussen rond punt en Schaliehoevestraat" het pompstation aan de Achterheideweg gebouwd. In deze fase is de toplaag asfalt voorzien eind maart, begin april. Daarna worden de hagen aangeplant.

  In de loop van februari plannen we de uitvoering van het pompstation Schaliehoevestraat, ter hoogte van de Hollandstraat. Ook hier voorzien we de aanleg van de toplaag asfalt eind maart, begin april.

Dit project volgen

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Frank Theerens - DCA NV (aannemer)

Locatie werfkeet: terrein voor grondverbetering Bredestraat, ter hoogte Lameneelstraat