Projectoverzicht

23021V - Aanleg gescheiden stelsel in Steenweg op Bellingen
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 20 mei 2019

De werken zullen 7 maanden duren

Het project omvat de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel in de Steenweg op Bellingen vanaf huisnummer 8 richting Ninoofsesteenweg. Met dit project wil Aquafin het afvalwater van zo’n 50 inwoners, dat nu nog ongezuiverd in de Palonkenbeek belandt, aansluiten op het waterzuiveringsnetwerk. Het afvalwater gaat naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Sint-Pieters-Leeuw. Het propere regenwater wordt aangesloten op de bestaande gracht, de Palonkenbeek.

Nieuws en updates

 • 01 jul 2019

  Volgende week onderlaag asfalt

   

  De huisaansluitingen en kolken zullen deze week afgewerkt zijn. Donderdag en vrijdag worden de boordstenen en goten geplaatst, volgende week maandag en dinsdag wordt daartussen de fundering van de rijweg aangebracht. Op woensdag 10 juli kunnen we dan de onderlaag asfalt plaatsen.

   

  Daarna wordt er gezorgd dat de inritten van de woningen bereikbaar zijn. 12 juli gaat de aannemer in verlof tot 5 augustus, daarna worden de rijkanten en grachten afgewerkt. Later volgt dan de toplaag asfalt.

 • 25 jun 2019

  Volgende week aanleg grachten

   

  De aannemer is momenteel bezig met de plaatsing van de huisaansluitingen. Wij verwachten op 3 en 4 juli de aanleg van de grachten te kunnen uitvoeren. 

   

  Op 12 juli gaat het bouwverlof in, tot begin augustus. Nadien voorzien wij de heraanleg van de wegenis te kunnen uitvoeren.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Bert Pyck

Werfleider Besix

Walter Denayer

Gemeente Pepingen - Openbare Werken

Frieda De Saeger

Gemeente Pepingen - Coördinator Omgeving