Projectoverzicht

23052 - RWA-afkoppeling Schreiboomstraat
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 18 februari 2019

De werken zullen 6 maanden duren

Met dit project wordt de gemengde riolering in de Schreiboomstraat - tussen de Rollegemkerkstraat en Weimeersbeek - gescheiden in een regenwaterriool en een vuilwaterriool. Hiervoor leggen we in de rijweg een nieuwe riolering aan en daarnaast graven we een nieuwe gracht. Vervolgens wordt de rijweg vernieuwd tussen Rollegemkerkstraat en Schreiboomstraat 36. Tot slot worden de voetpaden vernieuwd tussen Schreiboomstraat 23 en 29.

Nieuws en updates

 • 17 mei 2019

  Riolen liggen, aannemer begint met aansluiting huizen

  Nu de riolen liggen, kan de aannemer werk maken van de aansluiting van de huizen op de nieuwe buizen. Dit zal ongeveer 2 weken duren, tot het einde van deze maand dus. Daarna heeft de aannemer nog ongeveer een maand nodig voor de aanleg van de borduren, de fundering van de rijbaan en de asfaltverharding.

 • 05 apr 2019

  Rioleringswerken Schreiboomstraat beginnen op 23 april

  In de Schreiboomstraat is de aannemer gestart met de aanleg van de gracht. Ook de bronbemaling voor het verlagen van het grondwaterpeil is aangebracht. Op dinsdag 23 april begint de aannemer de rioolbuizen aan te leggen. De Schreiboomstraat zal dan worden opgebroken waardoor doorgaand verkeer niet mogelijk is. Doorgaand verkeer dient een omleiding te volgen. De aannemer doet er alles aan om de toegang tot de woningen zo lang en zo goed mogelijk open te houden.

 • 06 mrt 2019

  Rioleringswerken beginnen op 18 maart

  Nutsbedrijf De Watergroep is klaar met zijn deel van de werken. Hierdoor kan de aannemer van Aquafin op maandag 18 maart starten met de rioleringswerken. Eerst wordt de wegenis uitgebroken, te beginnen aan huisnummer 29. Daarna schuift de aannemer op in de richting van huisnummer 23. Ook met de aanleg van de gracht wordt meteen begonnen.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Lode Mannes - Werfleider RTS

Locatie werfkeet: hoek Schreiboomstraat en Rollegemkerkstraat