Projectoverzicht

96178 - Collector aansluiting Rijmenam
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 06 juni 2017

De werken zullen 26 maanden duren

Met deze werken wil Aquafin het afvalwater van Rijmenam dat nu nog in de Dijle belandt, aansluiten op het rioleringsnet. Via dit netwerk zal het afvalwater uiteindelijk terechtkomen in de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Boortmeerbeek.

Alle info over dit project vindt u op de website toekomstrijmenam.be

Nieuws en updates

 • 15 mei 2019

  Kasseiwerken tot bouwverlof, asfalt in juni

   

  De aannemer is momenteel bezig met de kasseiwerken in de Lange Dreef. Vrijdag 17 mei zouden die zijn afgewerkt. Volgende week, vanaf 20 mei, worden dan de voetpaden in de Brugstraat aangelegd vanaf 20 mei. Ook naast de kerk wordt voor het bouwverlof de kasseiverharding geplaatst. Eind juni vinden de asfalteringswerken plaats.

 • 06 mei 2019

  Wegeniswerken in Burgstraat, volgende maand aanleg bufferbekken

   

  In de Burgstraat tussen Hoogstraat en Dijle zal de aannemer, nadat de boordstenen zijn geplaatst, de fundering leggen voor de voetpaden en de rijweg. Dan worden ook de putdeksels opgehaald tot de definitieve hoogte van de weg. Op het Stationsplein en in de Kloosterstraat en Sint-Elooisweg wordt de wegenis verder afgewerkt.

   

  Hetzij deze maand, hetzij volgende maand wordt in de Amerstraat het bufferbekken aangelegd. Deze werken bevinden zich niet op de openbare weg. Dan worden er ook enkele aanpassingen gemaakt aan het overstort in de Rijmenamseweg.

 • 05 apr 2019

  Werken aan voetpaden in Lange Dreef & Burgstraat

   

  In de Burgstraat tussen Hoogstraat en Dijle wordt de Hoogstraat aangesloten op de riolering. De aannemer start binnenkort met de plaatsing van de boordstenen, waarna de fundering voor de voetpaden zal worden aangelegd. Op langere termijn zullen we ook de rijweg aanleggen (fundering, asfalt). Pas later wordt ook in de Hoogstraat riolering aangelegd, nadat de nutsmaatschappijen hun leidingen hebben aangepast.

   

  In de Lange Dreef wordt gestart met de aanleg van de voetpadverharding. Ook de kasseiverharding van de rijweg wordt aangelegd, samen met de weg net voor het kruispunt.

   

   

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Praktische info

De werken starten op dinsdag 6 juni 2017 en zullen in totaal ongeveer tot de zomer 2019 duren.

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Danny Jacobs - Deckx Algemene Onderneming NV (aannemer)

Locatie werfkeet: Lange Dreef naast nr. 47