Projectoverzicht

98250 - Kollektor Kwadebeek
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 19 november 2018

De werken zullen 14 maanden duren

Met deze werken willen de gemeente Sint-Genesius-Rode en Aquafin NV het afvalwater dat nu nog in de Kwadebeek terechtkomt afkoppelen van het regenwater afkomstig van de woningen. Het afvalwater zal worden opgenomen in een nieuwe riolering en vervoerd worden naar een waterzuiveringsinstallatie.

Nieuws en updates

 • 01 jul 2019

  Voor bouwverlof werken klaar in Hof-ten-Hout, onderlaag asfalt in Eikenbosstraat

   

  In Hof-ten-Hout worden de kasseiwerken uitgevoerd tot op het kruispunt. De aannemer zal ook nog aan de huisaansluitingen werken. Voor het bouwverlof verwachten wij deze fase te hebben afgewerkt. In september zal nog gewerkt worden aan het herstel van een uitstroomconstructie ter hoogte van de burg, maar door de aanwezigheid van de beschermde vroedmeesterpad worden deze werken pas later uitgevoerd.

   

  In de Eikenbosstraat voert de aannemer het herstel van de wegenis uit. Voor het bouwverlof willen we hier een onderlaag asfalt hebben gelegd, zodat de toegang van de woningen wordt verbeterd. De voetpaden en bermen worden uitgevoerd na het bouwverlof, en de fase zou half augustus zijn afgewerkt.

   

  In de Kwadeplasstraat wordt de riolering aangelegd tot aan de Hangeikweg. Voor het bouwverlof ligt de persleiding klaar voor het pompstation in de Kwadeplasstraat, de overige riolerings- en wegeniswerken zullen duren tot midden december.

   

  De twee pompstations aan Kwadeplasstraat/ Hangeikweg en Paddenstraat worden tegen eind september afgewerkt. 

 • 14 mei 2019

  Werken aan Kwadebeek afgerond, gestart aan Eikenbosstraat

   

  De aannemer heeft de werken ter hoogte van de Kwadebeek afgerond en is gestart met de aanleg van de riolering ter hoogte van de Eikenbosstraat. De werken aan de pompstations van de Paddenstraat en de Kwadeplasstraat zijn nog lopende.

 • 01 apr 2019

  Binnenkort rioleringswerken in de Eikenbosstraat

   

  Vanaf 15 april beginnen we te werken in het gedeelte van de Eikenbosstraat tussen Hof-ten-Hout en de Vinkenlaan. Het volledige wegdek wordt opgebroken, waarna de toegankelijkheid verzekerd wordt met een laag Minder-Hindersteenslag. Tijdens de werken wordt er plaatselijk een omleiding ingelegd.

   

  De bewoners ontvingen een brief van de gemeente en Aquafin met meer informatie. Hieronder kan je de brief terugvinden.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Wim De Bolle - werfleider aannemer

Locatie werfkeet: Koningsplein

Gemeente Sint-Genesius-Rode

Dienst openbare werken