Projectoverzicht

98250 - Kollektor Kwadebeek
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 19 november 2018

De werken zullen 14 maanden duren

Met deze werken willen de gemeente Sint-Genesius-Rode en Aquafin NV het afvalwater dat nu nog in de Kwadebeek terechtkomt afkoppelen van het regenwater afkomstig van de woningen. Het afvalwater zal worden opgenomen in een nieuwe riolering en vervoerd worden naar een waterzuiveringsinstallatie.

Nieuws en updates

 • 03 okt 2019

  Geen doorgaand verkeer in Lindestraat

   

  Van maandag 7 tot en met woensdag 10 oktober zal doorgaand verkeer uit de Lindestraat worden geweerd. De aannemer sluit dan de riolen van de Kwadeplasstraat en de Lindestraat op elkaar aan.

   

  Gemotoriseerd verkeer moet omrijden langs de Boomgaardweg en de Kerkstraat. Voetgangers kunnen wel door. Fietsers moeten ter hoogte van de werken afstappen en hun weg te voet vervolgen.

 • 06 sep 2019

  Nieuwe fase in de Kwadeplasstraat

   

  In de Kwadeplasstraat gaan de werken de volgende fase in. Er is een omleiding ingelegd via de Bosstraat en de Zoniënwoudlaan. Het signalisatieplan van de aannemer kan je hieronder terugvinden.

 • 28 aug 2019

  Uitstel toplaag asfalt, binnenkort werken renovatie aan brug Hof-ten-Hout

   

  Gezien er nog een overkoppeling van de riolering moet worden uitgevoerd is de aanleg van de toplaag asfalt aan Hof-ten-Hout en de Eikenbosstraat tijdelijk uitgesteld. Wel worden in de Eikenbosstraat de komende weken de voetpaden aangelegd. In september starten we met de renovatie van de uitstroom aan de brug in Hof-ten-Hout.

   

  In de Paddenstraat zijn we gestart met de rioleringswerken, vanaf de Hangeikweg tot aan de Kwadeplasstraat. De volledige werken in deze zone zullen duren tot eind 2019. Ondertussen wordt ook verdergewerkt aan de twee pompstations in de Paddenstraat en aan de Kwadeplasstraat/ Hangeikweg.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Wim De Bolle - werfleider aannemer

Locatie werfkeet: Koningsplein

Gemeente Sint-Genesius-Rode

Dienst openbare werken