Projectoverzicht

ARN3005 - Broekstraat
Laatst bijgewerkt: 24 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 03 juli 2018

De werken zullen 11 maanden duren

Aquafin zal in de Broekstraat een gescheiden rioleringsstelsel aanleggen. Dit betekent dat het afvalwater gescheiden van het regenwater zal worden opgevangen. Het gaat in totaal om het afvalwater van een 200-tal inwoners dat na de werken bijkomend kan worden aangesloten en gezuiverd op de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Arendonk. De ingebuisde grachten worden waar mogelijk vervangen door wadi’s.

Nieuws en updates

 • 08 apr 2019

  Volgende week wordt deel asfalt gelegd

  Deze week (8 april) gaan de rioleringswerken in de Broekstraat tussen Akkerstraat en Nieuwendijk voort. Ook wordt de fundering tussen de kantstrook geplaatst en worden de riooldeksels op de juiste hoogte gebracht.

  In de week van 15 april wordt het kruispunt Rooibeek / Broekstraat opgebroken en de fundering hersteld. Als de weersomstandigheden meevallen, dan kan in het tweede deel van de Broekstraat en op het kruispunt Rooibeek /Broekstraat op dinsdag 16 april de onderlaag asfalt worden gelegd. Op woensdag 17 april wordt in het eerste deel van de Broekstraat de toplaag asfalt aangebracht.

 • 03 apr 2019

  Aannemer plaatst betonnen kantstroken op 5 april

  Op vrijdag 5 april wordt in de Broekstraat de kantstrook ter plaatse gegoten in beton. Terwijl het beton uithardt, wordt de fundering van de rijweg geplaatst en de onderlaag asfalt aangebracht. Dit kan echter alleen als de weersomstandigheden gunstig zijn.

  De voorbereidingen starten op donderdag 4 april vanaf 6.30 uur met het plaatsen van de pennen en het koord om de kantstrook uit te zetten. Vanaf dan kun je niet meer tot aan je woning rijden. Parkeer je wagen a.u.b. buiten de rijweg/werfzone en ver genoeg op de berm, zodat de betonmixers langs beide kanten makkelijk in en uit kunnen rijden.

  Het duurt drie weken voordat het beton is uitgehard. Je kunt dus op 26 april terug tot bij je woning geraken met de auto. 

 • 25 mrt 2019

  Werken beginnen tussen Houwendijk en Arselt

  Op dinsdag 26 maart beginnen de riolerings- en wegenwerken tussen Houwendijk en Arselt (fase 2B). De eerste dag wordt de signalisatie geplaatst en de droogzuiging geïnstalleerd. Op woensdag 27 maart wordt het asfalt gefreesd. Het asfalt blijft tijdelijk liggen en wordt pas opgebroken bij het vorderen van de rioleringswerken. De rioleringswerken starten t.h.v. Broekstraat nr. 95 en en gaan verder tot en met huisnr. 111. De wegenwerken lopen tot het kruispunt met Arselt.

  De aannemer werkt van 7.00 tot 17.00 uur. Het is dan niet mogelijk om met de auto tot aan je woning te rijden of van je woning weg te rijden. Ook parkeren in de straat is tussen deze uren niet mogelijk.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Herman Adriaensen - werfleider aannemer

Locatie werfkeet: ter hoogte van kruispunt Broekstraat - Nieuwendijk

Paul Van der Veken

Technische dienst - Gemeente Arendonk