Projectoverzicht

ARS3003 - Doornbergstraat (B212026A)
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 01 maart 2018

De werken zullen 18 maanden duren

Met dit project willen de stad Aarschot en Riopact in de Doornbergstraat en een deel van de Cranenskapelstraat en Langdorpsesteenweg een gescheiden rioleringsstelsel aanleggen. Hiertoe wordt de bestaande wegverharding opgebroken en na de rioleringswerken terug hersteld. Voorafgaand aan deze werken wordt er in de Doornbergstraat een uitgebreid archeologisch onderzoek uitgevoerd en zullen ook werken aan de nutsleidingen gebeuren.

Nieuws en updates

 • 20 mei 2019

  Rioleringswerken Langdorpsesteenweg zijn gestart

   

  De rioleringswerken in de Langdorpsesteenweg werden ondertussen opgestart. De aannemer voorziet dat deze tegen eind mei afgerond zullen zijn. Daarna kunnen de wegenwerken starten. Bij normale weersomstandigheden zullen alle werken afgerond zijn tegen het bouwverlof (12 juli).

 • 20 mei 2019

  Afwerking Craenenskapelstraat en Doornbergstraat is bezig

   

  De werken in de Craenenskapelstraat zijn uitgevoerd, enkele kleinigheden niet te na gesproken. Ook de werken in de Doornbergstraat zijn in afwerkingsfase. Momenteel is de onderlaag asfalt aangelegd en werkt de aannemer de opritten naar de woningen af. Het kruispunt aan de Briolenstraat wordt pas afgewerkt van zodra alle vrachtverkeer afgelopen is. Normaal zal dit rond eind mei zijn.

 • 13 mrt 2019

  Werken Langdorpsesteenweg starten begin april

  Als het weer meewil, dan kunnen de werken aan de Langdorpsesteenweg vanaf 2 april starten. Vanaf dan wordt een omleiding voorzien, ook voor het busverkeer. Meer informatie hierover lees je dan op deze website.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Ingrid Wens - Werftoezichter aannemer AMBARO

Locatie werfkeet: Langdorpsesteenweg t.h.v. de Parochiezaal