Projectoverzicht

BOO3001 - Advokaatstraat & bypass Antwerpsestraat
Laatst bijgewerkt: 23 mrt 2019

Startdatum: 13 augustus 2018

De werken zullen 7 maanden duren

In dit project worden de wegenis en rioleringen van de Advokaatstraat, Kruisstraat en Esperantostraat vernieuwd. Het gemeentebestuur en Aquafin realiseren met deze werken de volledige heraanleg van de omgeving, met het doel de rioleringen aan te pakken en tegelijk de straten leefbaarder en verkeersveiliger te maken. Dat gebeurt onder meer met een soort woonerf-inrichting. 

Meer informatie vind je op de website van de gemeente.

Nieuws en updates

 • 09 okt 2018

  Heraanleg Advokaatstraat, start rioleringswerken in Esperanto- en Kruisstraat

   

  Advokaatstraat

  De riolering werd aangelegd in de Advokaatstraat. De aannemer is momenteel bezig met het realiseren van de huisaansluitingen. De wegfundering in de Advokaatstraat werd reeds aangelegd vanaf de Antwerpsestraat tot aan de Esperantostraat. Vanaf midden oktober zal de aannemer starten met de aanleg van de wegfundering tussen Esperantostraat en Sint-Pieterstraat. Vanaf 15 oktober wordt gestart met de aanleg van de klinkerverharding. In eerste instantie tussen de Antwerpsestraat en de Esperantostraat, daarna in de rest van de Advokaatstraat.

   

  Esperantostraat en Kruisstraat

  In de Esperantostraat en Kruisstraat starten midden oktober de rioleringswerken. Deze zullen ongeveer een maand duren en omhelzen de aanleg van de rioleringen onder de straat en de huisaansluitingen. Vanaf midden november, wanneer de rioleringen zijn afgewerkt, zal de aannemer de fundering van de weg aanbrengen. Eind 2018 en in het voorjaar van 2019 zal de wegverharding worden uitgevoerd in klinkers.

Dit project volgen

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Werfleider Philip Hermans - Aannemer DCA

Locatie werfkeet: Advokaatstraat (in de brievenbus kunt u uw vragen en opmerkingen posten)