Projectoverzicht

BRN3008 - Conc.Beernem: ZeldonkPluimeNieuwenhovestrKnesselarestrev
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2020

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 18 september 2017

De werken zullen 37 maanden duren

Het project voorziet in de verdere uitbouw van het rioleringsstelsel voor de aansluiting van het afvalwater van Oostveld – Pluime en Zeldonk op de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Aalter.

Hiertoe zal het rioleringsstelsel komende van Beernem aangesloten worden op het bestaande pompstation in Knesselare, gelegen thv het kruispunt Kloosterstraat – Prinsengoeddreef.

Op het grondgebied van Knesselare zal er in de Kloosterstraat gewerkt worden buiten de rijweg aan de zijde van de oneven huisnummers tussen de grens met Beernem en het kruispunt met de Prinsengoeddreef.

Nieuws en updates

 • 16 mrt 2020

  Volgende week asfalt op kruispunt Tinhoutstraat-Knesselarestraat

   

  Deze week legt de aannemer de betonstraatstenen aan ter hoogte van de bushalte. De bochten naar de Tinhoutstraat worden afgewerkt. Volgende week worden de bomen teruggeplaatst en wordt de toplaag asfalt aangebracht.

   

  In de week van 23 maart staan ook de asfalteringswerken in de Bruinbergstraat, een stukje Wolvestraat en de aansluiting Zeldonkstraat op het programma. Dit is afhankelijk van het bekomen van de signalisatievergunning. Bij slecht weer kan deze planning worden herzien.

   

 • 13 mrt 2020

  Hoge waterstand grachten Zeldonkstraat van kortbij opgevolgd

   

  Momenteel staat het waterpeil van de grachten in de Zeldonkstraat erg hoog. De toestand wordt door de werfleiders op de voet gevolgd zodat er snel kan worden ingegrepen als dit nodig mocht zijn.

   

  De grachten staan heel vol omdat er nog een verbinding moet worden gemaakt die als overloop zal dienen. Deze verbinding is nog niet aangelegd omdat het terrein niet toegankelijk is. In de zomer en het najaar staan er gewassen, momenteel is de grond veel te nat om te kunnen werken.

   

  Nu voor de komende dagen minder regen wordt voorspeld, verwachten we dat het waterpeil stilaan zal zakken.

   

 • 09 mrt 2020

  Afwerking bovenbouw kruispunt aan de gang

   

  Aan het kruispunt Tinhoutstraat-Knesselarestraat is de aanleg van de bushalte bezig. Daarna worden de boorden en het voetpad afgewerkt. Tegen 20 maart zou de verharding worden gelegd, uitgezonderd de toplaag asfalt. Dit laatste zal vermoedelijk iets zijn voor de week van 23 maart. Deze werken zijn weergevoelig, bij slecht weer wordt de planning aangepast.

   

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Praktische info

Aquafin en de Gemeente Beernem willen de hinder die deze werken met zich meebrengen zoveel mogelijk beperken. Veiligheid, toegankelijkheid en een correcte informatieverstrekking zijn voor ons zeer belangrijk.

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Jonas Haegebaert - Verhelst aannemingen

locatie werfkeet: Kruispunt Knesselarestraat - Nieuwenhovenstraat (Beernem)