Projectoverzicht

KON3040 - RL Kontich: Beemdenlaan
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 24 oktober 2018

De werken zullen 6 maanden duren

Met deze werken zullen Waterlink i.s.m. Aquafin en de gemeente Kontich een gescheiden rioleringsstelsel voor regen- en afvalwater aanleggen in de Beemdenlaan en enkele omliggende straten. De gemeente zal na de rioleringswerken de wegenis laten herstellen en verfraaiien.

Nieuws en updates

 • 01 mrt 2019

  Volgende week toplaag asfalt in Holle Eikaard

   

  Maandag 4 maart start de aannemer met de voorbereidingen voor de aanleg van de toplaag asfalt in Holle Eikaard. De asfaltering is voor dinsdag 5 maart.

   

  In de Beemdenlaan wordt momenteel de fundering gelegd, zodat we vanaf 11 maart kunnen starten met de betonstraatstenen in de rijweg. Er wordt gestart aan de kant van de Ooststatiestraat en schuift op richting de Holle Eikaard. Nadien zijn de voetpaden aan de beurt.

 • 15 feb 2019

  Heraanleg Beemdenlaan vanaf volgende week

   

  Vanaf 18/02 zal de aannemer de voetpaden in de Holle Eikaard verder afwerken. Op 20 en 21 februari zal in de Beemdenlaan de fundering van de rijbaan worden vlakgetrokken. Daarna kan worden gestart met de klinkerwerken om de rijweg aan te leggen, die werken zullen ongeveer anderhalve maand in beslag nemen.

 • 14 dec 2018

  Hoofdriolering ligt in Beemdenlaan

  Tegen 14 december ligt de hoofdriolering in de Beemdenlaan. In januari 2019 zal de aannemer nog verder werken aan de huisaansluitingen.

  Op 18 december wordt er asfalt gelegd in de Holle Eikaard en op het kruispunt met de Ooststatiestraat.

  De aannemer gaat vanaf 21 december met bouwverlof. Hij hervat zijn activiteiten op maandag 14 januari 2019. De voetpaden, die momenteel opgebroken zijn, worden nog aangevuld met steenslag zodat ze terug gemakkelijker toegankelijk zijn. Ook de opritten worden aangevuld zodat je met de wagen tot aan je woning kunt.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Marcel Crucq - werfleider aannemer

Locatie werfkeet: De Villermontstraat