Projectoverzicht

NIV3013 - RioP Ninove: Hernof
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 01 april 2019

De werken zullen 8 maanden duren

In Hernof en het doodlopend stuk van de Edingsesteenweg, wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd en wordt het wegdek vernieuwd. Het afvalwater dat nu nog lokaal in de waterloop belandt wordt via een nieuwe leiding aangesloten op de bestaande riolering aan de Edingsesteenweg. Het hemelwater wordt via een aparte buis aangesloten op de waterloop ter hoogte van Edingsesteenweg 268.

In Hernof komt er asfalt met een voetpad van waterdoorlatende betonstraatstenen. Het hemelwater wordt via een aparte buis aangesloten op de waterloop ter hoogte van Edingsesteenweg 268 A.

Nieuws en updates

 • 06 jun 2019

  Laatste riolering Hernhof

   

  In Hernhof worden de laatste 90 meter riolering aangelegd, van huisnummer 12 tot 20. Daarna gebeuren de huisaansluitingen. De bedoeling is om voor het bouwverlof de greppels en de rijweg af te werken tot op de onderlaag asfalt, zodat tijdens het verlof de opritten bereikbaar zijn. Na het bouwverlof wordt gestart met de riolering aan de beek, in het doodlopend gedeelte van de Edingsesteenweg.


  Het bouwverlof gaat in op 12 juli.

 • 09 mei 2019

  Volgende week opbraak wegenis Hernhof

   

  Fluvius en De Watergroep ronden hun aanpassingswerken eind volgende week af, behoudens onvoorziene omstandigheden. Dan kan maandag 13 mei gestart worden met de opbraak van de wegenis in Hernhof, waarna direct gestart wordt met de riolering. We beginnen aan de kant van de Edingsesteenweg en gaan richting het Westen.

   

  Vermoedelijk is de riolering aangelegd in de eerste week van juni, waarna de huisaansluitingen worden overgekoppeld. De bedoeling is om voor het bouwverlof midden juli de straat te voorzien van een onderlaag asfalt. Na het bouwverlof wordt dan gestart in de het doodlopend deel van de Edingsesteenweg.

 • 25 apr 2019

  Rioleringswerken Edingsesteenweg vanaf 27 mei

  Volgens de huidige planning start de aannemer in de week van 27 mei met de aanleg van de riolen langs de Edingsesteenweg. Momenteel werkt hij zijn planning nog verder uit. Het is de bedoeling om voor het begin van het bouwverlof (12 juli) de onderlaag asfalt te leggen.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Michael Scheirlinck

Werfleider aannemer

Dienst Openbare Werken

Stad Ninove