Projectoverzicht

SCT3056 - Rio-link Schoten: DWA Jozef Jennestraat
Last update: 22 feb 2019

Startdatum: 28 mei 2018

De werken zullen 9 maanden duren

Met dit project zal in de Jozef Jennesstraat een nieuwe afvalwaterleiding en regenwaterleiding worden aangelegd in de Jozef Jennesstraat. De regenwaterafvoer van de wijk Bloemendaal wordt hierop aangesloten, waardoor het regenwater verder zal worden afgevoerd richting de oppervlaktewateren. In de Kopstraatbeek wordt een overstortconstructie gebouwd, die bij hevige regenval overtollig afvalwater kan afvoeren. Daarna worden de rijbaan en de voetpaden in de Jozef Jennesstraat vernieuwd.

Nieuws en updates

 • 05 nov 2018

  Wegeniswerken in volle gang, werken op kruispunt

   

  In de Jozef Jennesstraat  worden de goten en boordstenen afgewerkt en wordt in het tweede deel de fundering van de rijweg aangelegd. Daarna kan de aannemer op 07 en 08 november de onderlaag asfalt aanbrengen. Ook aan de voetpaden en parkeerplaatsen zal worden voortgewerkt.

   

  In het deel aan de Paalstraat wordt de riolering nog afgewerkt, ook op het kruispunt voert de aannemer werken uit. Daarvoor wordt het kruispunt op de Paalstraat tijdelijk afgesloten.

 • 27 aug 2018

  Planning op korte termijn

   

  De riolering werd aangelegd tot huisnummer 69. De aannemer volgt aansluitend met de huisaansluitingen en de tijdelijke Minder-Hindersteenslag. De Kopstraat en de nieuwe grachtbeschoeiing in de Kopstraatbeek zijn volledig afgewerkt.

   

  De komende weken wordt er verder gewerkt aan de riolering richting de Paalstraat.

Dit project volgen

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Philip Van de Leur - werfleider aannemer

Locatie werfkeet: nog te bepalen