Projectoverzicht

TRE3019 - Pastorie-, Beulkens-, Van Hole-, deel C.Huysmansstraat
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 16 april 2018

De werken zullen 16 maanden duren

Met dit project wil de gemeente Tremelo de verkeersleefbaarheid en de verkeersveiligheid van Baal-dorp verbeteren. Gelijktijdig wordt de riolering vernieuwd en wordt het afvalwater van het regenwater gescheiden. Het afvalwater van Baal-centrum, dat nu nog in de Grote Loop belandt, zal aansluiten op de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Rotselaar.

Nieuws en updates

 • 06 jun 2019

  Opritten Beulkensstraat en Louis van Holestraat niet beschikbaar

   

  Ondertussen werd in de Beulkensstraat en de Louis Van Holestraat de boordsteen ter plaatse gegoten in beton. Het beton moet nu uitharden, waardoor je enkele dagen niet met de auto op de oprit kunt.

   

  Vanaf dinsdag 11 juni start de aannemer met het plaatsen van de fundering van de rijweg. Bij droog en niet te warm weer wordt op vrijdag 14 juni de onderlaag asfalt gelegd. De dag nadien kun je dan opnieuw met de auto op de oprit.

   

  Eind juni en begin juli werkt de aannemer nog verder aan de grachten en de bermen. De bermen en de opritten naar de woningen worden dan in augustus verder afgewerkt. Dan wordt ook de toplaag asfalt gelegd.

 • 06 jun 2019

  Plaatsen straatmeubilair op Kerkplein

   

  In de week van 11 juni wordt het Kerkplein voorzien van straatmeubilair zoals zitbanken, vuilbakken en verkeerspaaltjes.

 • 16 mei 2019

  Fluvius verwijdert bovengrond elektriciteitsnet Van Holestraat

  Nog tot het einde van de maand mei verwijdert Fluvius het bovengrondse elektriciteitsnet in de Louis van Holestraat. Begin juni kan de aannemer dan beginnen met de heraanleg van de rijweg. Dit wordt op dezelfde manier aangepakt als in de Beulkensstraat. Ook de timing (de eerste 14 dagen van juni) is dezelfde.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Praktische info

Het volledige project duurt tot eind juni 2019. Dit betekent niet dat de bewoners en handelaars een jaar hinder voor hun deur zullen hebben.

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Tom Broux - Aannemer

Locatie werfkeet: Nobelstraat 39