Projectoverzicht

TRE3019 - Pastorie-, Beulkens-, Van Hole-, deel C.Huysmansstraat
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 16 april 2018

De werken zullen 14 maanden duren

Met dit project wil de gemeente Tremelo de verkeersleefbaarheid en de verkeersveiligheid van Baal-dorp verbeteren. Gelijktijdig wordt de riolering vernieuwd en wordt het afvalwater van het regenwater gescheiden. Het afvalwater van Baal-centrum, dat nu nog in de Grote Loop belandt, zal aansluiten op de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Rotselaar.

Nieuws en updates

 • 16 mei 2019

  Fluvius verwijdert bovengrond elektriciteitsnet Van Holestraat

  Nog tot het einde van de maand mei verwijdert Fluvius het bovengrondse elektriciteitsnet in de Louis van Holestraat. Begin juni kan de aannemer dan beginnen met de heraanleg van de rijweg. Dit wordt op dezelfde manier aangepakt als in de Beulkensstraat. Ook de timing (de eerste 14 dagen van juni) is dezelfde.

 • 16 mei 2019

  Begin juni start heraanleg wegenis in Beulkensstraat

  Tot einde mei worden de woningen in de Beulkensstraat aangesloten op de nieuwe riolen. Eind volgende week (rond 24 mei) is de aannemer klaar met de kopmuren en de grachtinbuizingen. Begin juni wordt gestart met de heraanleg van de rijweg. Dit omvat onder meer het egaliseren van de onderfundering en het plaatsen van de fundering. De boordstenen worden uitgevoerd in ter plaatse gestort beton.  We verwachten dat dit in de eerste 14 dagen van juni kan gebeuren. 

 • 08 mei 2019

  Update - Aanleg toplaag asfalt Huysmansstraat en Caytanstraat enkele dagen uitgesteld door de regen

  Volgens de planning had de aannemer op donderdag 9 mei moeten beginnen met de aanleg van de toplaag asfalt in de Camille Huysmansstraat, Pastoor Caytanstraat en Nobelstraat (fietspad). Door de regen moet dit echter worden uitgesteld naar maandag 13 mei.

  Die dag geraak je tussen 5.30 en 18.00 uur met je wagen niet op of af de inrit van je woning. Parkeer je wagen a.u.b. gedurende deze ganse periode ook buiten de werfzone.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Praktische info

Het volledige project duurt tot eind juni 2019. Dit betekent niet dat de bewoners en handelaars een jaar hinder voor hun deur zullen hebben.

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Tom Broux - Aannemer

Locatie werfkeet: Nobelstraat 39