Projectoverzicht

TRV3008 - Aanleg van een gescheiden riolering in Plintveld
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 06 mei 2019

De werken zullen 10 maanden duren

Met deze werken wordt Plintveld voorzien van een nieuw gescheiden rioleringsstelsel, waarmee regenwater en afvalwater apart worden afgevoerd. Het afvalwater wordt getransporteerd naar de zuiveringsinstallatie, het regenwater zal worden aangesloten op de Voer. De gemeente Tervuren draagt de kosten, Aquafin doet de uitvoering.

Nieuws en updates

 • 07 mei 2019

  Het stapelterrein opwaarts Plintveld kan tot op heden nog niet in gebruik genomen worden gezien er nog archeologisch onderzoek nog in uitvoering is. Dit heeft impact op de start van de rioleringswerken omdat er dan veel grondverzet plaatsvindt en het stapelterrein dan ook ter beschikking moet zijn.

   

  De effectieve startdatum van de rioleringswerken wordt verschoven naar maandag 13 mei 2019. Tot dan zal de straat normaal bereikbaar zijn. De eerste werken van aannemer Hens betreffen voorbereidende werken zoals sonderen naar de werkelijke ligging van de nutsleidingen en de opbraak van de asfaltlaag.

   

  Op donderdag 9 mei zal er door het Vlaams Erfgoed Centrum nog een proefsleuvenonderzoek worden uitgevoerd op het terrein, dit onderzoek zal normaal 1 werkdag duren.

   

   

   

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Jens Van Akeren - werfleider aannemer

Locatie werfkeet: Plintveld, opwaarts werf