Partnerportaal

Per partnership een eigen portaal.

Geopunt

Geopunt is een toepassing die werd ontwikkeld om op een eenvoudige en snelle manier toegang te krijgen tot de riooldatabank. De toepassing vervangt het vroegere Aquagis.

Als je een gebruikersnaam wil aanvragen, als je je paswoord vergeten bent, of als je interesse hebt om je databank op deze manier te raadplegen, neem dan contact op met Pieter Lootens, manager Informatiebeheer, via 0485 55 97 80 of pieter.lootens@aquafin.be

Naar Geopunt

Kennisbank

Technische partners

In de kennisbank vinden technische partners alle documenten die nodig of nuttig kunnen zijn voor de uitvoering van een opdracht. Mail naar partners@aquafin.be om toegang te krijgen tot deze kennisbank (enkel voor studiebureaus en aannemers). Met vragen rond het gebruik van deze bibliotheek kan je terecht bij Jill De Winter op 03 450 45 39.

 

Brandweer en FANC

De noodplannen van de zuiveringsinstallaties in Vlaanderen zijn toegankelijk voor de Vlaamse brandweerkorpsen en het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle (FANC).

Contacteer preventiedienst@aquafin.be om toegang te verkrijgen. Met vragen kan je terecht bij Jan Swankaert op het nummer 03 450 45 08. Je kan ook in de databank zoeken per hoofdgemeente. Daarvoor vul je best de naam van de hoofdgemeente in in het zoekveld "gemeenten". Paswoord vergeten? Contacteer dan het algemeen noodnummer 080016 603.

Als je gebruik maakt van de kennisbank, waar je de noodplannen kan raadplegen, aanvaard je de algemene gebruiksvoorwaarden.

Naar de kennisbank