Contacteer ons

Een algemene vraag?

Vul het contactformulier in onderaan de pagina of bel ons algemene nummer 03 450 45 11 en onze medewerkers maken je verder wegwijs.

We zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17 uur.

Adres hoofdkantoor

Aquafin NV
Dijkstraat 8
2630 Aartselaar
Ondernemingsnummer 0440.691.388
Facturatiegegevens

 

Een rondleiding aanvragen?

We bieden rondleidingen aan op een aantal rioolwaterzuiveringsinstallaties, in groep en tijdens weekdagen.

Een vraag over klacht over onze activiteiten?

Misschien vind je het antwoord wel op het overzicht van onze rioleringswerken in je buurt of in de veelgestelde vragen.

Onze medewerkers van het contactcenter zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur op het nummer 03 450 45 45. Buiten de werkuren kan je terecht op het gratis noodnummer: 0800 16 603.

Heb je een klacht? Onze ombudsdienst volgt jouw melding op.

Wil je een inbreuk melden om de regelgeving die van toepassing is in Vlaanderen? Raadpleeg dan onze klokkenluidersprocedure

Werken bij Aquafin?

Ben je student, bekijk dan de mogelijkheid voor een stage, eindwerk of thesis. Op onze jobsite vind je al onze vacatures.

Bereikbaarheid Aquafin

Naar ons hoofdkantoor

Plan hier je route.

Naar één van onze installaties

Makkelijk de weg vinden naar een Aquafin (waterzuiverings)installatie? Met onze viewer in Google Maps rij je nooit meer verloren. Handig én snel!

Zoek locatie in viewer

Contactformulier

Je persoonsgegevens
Aquafin verzamelt in dit formulier persoonsgegevens (bijv. naam, adres, …) voor de levering van een dienst (in dit geval je informeren over een algemene vraag via ons contactformulier). Dit alles met als rechtsgrond het geven van toestemming voor de uitvoering van een dienst. Na verwerking van jouw vraag wordt het formulier verwijderd. Jouw persoonsgegevens worden in het kader van andere verwerkingsactiviteiten (bijv. opvolgen van je vraag... ) nog bewaard zolang dit noodzakelijk is in functie van de doeleinden van deze verwerkingen. Voor de verwerking van jouw aanvraag maken we gebruik van IT applicaties van derde partijen, waarbij doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU mogelijk is. Meer info over hoe we omgaan met deze gegevens en wat jouw rechten zijn, kan je nalezen in onze privacy policy.