Hoger Onderwijs

Studenten hoger onderwijs die gebeten zijn door waterzuivering en techniek zitten bij Aquafin op de juiste plaats. Of het nu over een bezoek aan één van onze installaties , stalen voor je onderzoek, een stageaanvraag of data voor je thesis gaat, we helpen je graag verder.

Bezoek een rioolwaterzuiveringsinstallatie

Een rioolwaterzuiveringsinstallaties van Aquafin bezoeken? Dat kan. Boek een bezoek en kom alles te weten over de mechanische en biologische zuivering, het slib, effluent en zoveel meer. Een vakkundige gids leidt je rond en vertelt je alles wat je moeten weten over waterzuivering en de technieken die dat allemaal mogelijk maken.

Vraag een rondleiding aan

rioolwaterzuiveringsinstallatie Aquafin

Liever een virtueel bezoek?

Professor Bert Leemans, voormalig docent 'Riolering en Waterzuivering' op de faculteit 'Toegepaste Ingenieurswetenschappen' op de UA, geeft je een uitgebreide videorondleiding op één van onze waterzuiveringsinstallaties.

De film is vooral bedoeld voor studenten uit het hoger onderwijs die al wat vertrouwd zijn met verschillende technische termen.

Gebeten door waterzuivering en techniek?

studenten in kring

Stage, thesisbegeleiding of staalaanvraag

Ben je student en wil je je verder verdiepen in waterzuivering, labotechnieken, milieutechnologie, circulaire modellering, projectmanagement, ... of ben je benieuwd naar een HR-beleid, of de communicatiedienst van een organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We helpen je graag om topwerk af te leveren voor je stage, eindwerk of thesis.
Lees meer
starters welkom

Starters welkom!

Goesting is belangrijker dan ervaring! Als schoolverlater ben je meer dan welkom bij Aquafin. Klaar om de schoolbanken achter je te laten en te duiken in het werkleven met goede begeleiding? Check onze vacatures.
Lees meer