Aqua, brochures of educatief materiaal bestellen

Hoe we werken aan propere waterlopen en een leefomgeving in harmonie met water, lees je in ons driemaandelijks magazine Aqua. Voor onze jongste lezers hebben we de spannende strip 'De rioolrace' of een speciale Zonnekind over waterzuivering. Leerlingen uit de middelbare school die een rondleiding op een zuiveringsinstallatie hebben gevolgd, kunnen hun opgedane kennis op speciale lesbladen testen.

Bestel een publicatie

Laat hier je gegevens achter en dan bezorgen we met plezier een Aqua, Zonnekind, lesbladen of ons stripverhaal. Dit is gratis!

Veel leesplezier!

Wat wil je graag ontvangen?
Met dit pakket kan je de rondleiding op de rioolwaterzuiveringsinstallatie in de klas voorbereiden.
Een Zonnekind speciaal over waterzuivering. Voor eerste en tweede leerjaar.
Ik ben ouder dan 12 jaar of ik heb toestemmig van mijn ouder(s) om deze documentatie aan te vragen. 
Je persoonsgegevens
Aquafin verzamelt in dit formulier persoonsgegevens (bijv. naam, adres, …) voor de levering van een dienst (in dit geval de aanvraag van één of meerdere brochures). Na verwerking van jouw vraag wordt het formulier verwijderd. Jouw persoonsgegevens worden in het kader van andere verwerkingsactiviteiten (bijv. het opsturen van de documentatie) nog bewaard zolang dit noodzakelijk is in functie van de doeleinden van deze verwerkingen. Voor de verwerking van jouw aanvraag maken we gebruik van IT applicaties van derde partijen, waarbij doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU mogelijk is. Meer info over hoe we omgaan met deze gegevens en wat jouw rechten zijn, kan je nalezen in onze privacy policy.

Aqua

Lees het recentste nummer van ons magazine Aqua:

Lees eerdere nummers

 

Bekijk ons volledig aanbod van educatieve publicaties