Wie zijn we

Meer dan 1200 medewerkers bij Aquafin zetten zich elke dag in voor de uitbouw en het beheer van de infrastructuur voor de zuivering van huishoudelijk afvalwater. Technologie, infrastructuur, overheid, technische partners, mensen en natuur op elkaar afstemmen met respect voor ieders eigenheid: een hele uitdaging, die verantwoordelijkheidszin en een echte teamgeest vraagt!

Directieteam en Raad van bestuur

Directieteam Aquafin

Directieteam

Jan Goossens met voorzitter Raad van bestuur

Raad van bestuur

Operatoren op onze waterzuiveringsinstallaties

Dagelijks water zuiveren

Meer dan 500 mannen en vrouwen werken letterlijk elke dag aan zuiver water. Vanuit één van de vele teamcentrums in Vlaanderen beheren en onderhouden onze operatoren verschillende rioolwaterzuiveringsinstallaties en pompstations in hun regio.

Ondersteunende diensten op kantoor

Uitvalsbasis in Aartselaar, Gent, Leuven of Herentals

  • Het kantoor van Aquafin bevindt zich in Aartselaar maar onze hoofdkantoormedewerkers kunnen ook gebruik maken van satellietkantoren in Gent, Leuven en Herentals.
  • In ons kantoor werken een 500-tal collega's van HR, Finance, Asset Management, IT, Projectmanagement, Business Development & Innovatie,...
  • In Aalst vind je ons Labo en ook in Oostende hebben we nog een werkplaats voor het onderhoud van toestellen en materiaal.

Wat hun expertise ook is, in heel Vlaanderen dragen onze medewerkers elks op hun manier een steentje bij aan propere waterlopen en een leefomgeving in harmonie met water.

Word jij ook één van ons?

Een job met voldoening

Met meer dan 1200 medewerkers zijn we bij Aquafin. Samen zorgen we ervoor dat de Vlaamse rivieren en beken terug proper worden. En we werken mee aan maatregelen om slimmer met hemelwater om te gaan om zo een antwoord te bieden op wateroverlast en de toenemende droogte. Een job bij Aquafin geeft dus veel voldoening!

Aquafin zoekt regelmatig enthousiaste collega’s die goesting hebben om vanuit hun expertise bij te dragen aan onze maatschappelijke bijdrage. Iedereen bij ons - of dat nu in de projectplanning, onderhoud, financiën, techniek of IT is – zet graag zijn of haar schouders mee onder onze uitdagingen. En dat zijn: propere waterlopen voor de volgende generaties en een leefomgeving in harmonie met water!

Onze vacatures

collega's Aquafin