Rioolbeheer in Geel

Aquafin is verantwoordelijk voor het rioolbeheer van verschillende steden en gemeenten. Voor de stad Geel zijn we ook het rechtstreekse aanspreekpunt voor de inwoners voor (een deel van) de rioleringsdiensten. Zij kunnen op Aquafin rekenen voor een duurzaam rioolbeleid. Samen met de stad maken we werk van propere waterlopen en een leefomgeving in harmonie met water.

In jouw stad voeren we op volgende locaties werken uit:

Ook op de website van de stad Geel vind je actuele info over lopende projecten.

Contact

Heb je een vraag over werken die Aquafin uitvoert in jouw buurt? Misschien vind je het antwoord wel op onze website of in de veelgestelde vragen.

Onze medewerkers van het contactcenter zijn iedere werkdag bereikbaar van 8 tot 17 uur op het nummer 03 450 45 45. Buiten de werkuren kan je terecht op het gratis noodnummer: 0800 16 603. Liever online? Dat kan ook. 

Voor de aanvraag van een rioolaansluiting contacteert u best het contactcentrum grondgebonden zaken van de stad Geel. Bel 014 56 62 50 of mail naar grondgebondenzaken@geel.be.

Een individuele waterzuiveringsinstallatie

Huizen die te ver van een riool liggen om hun aansluiting financieel haalbaar te maken, zullen worden voorzien van een individuele zuiveringsinstallatie voor de behandeling van hun afvalwater. Op perceelsniveau is dan een correcte scheiding van regen- en afvalwater noodzakelijk.

Voor meer informatie hierover kan je terecht bij het contactcentrum grondgebonden zaken van de stad Geel. Bel 014 56 62 50 of mail naar grondgebondenzaken@geel.be.

Meer info over de plaatsing van IBA's in Geel:
rioleringsbuizen en materiaal van Aquafin