Rondleiding op een zuiveringsinstallatie

Tijdens werkdagen geven we rondleidingen op een aantal van onze zuiveringsinstallaties in Vlaanderen. Benieuwd welke weg vuil water aflegt voor het weer proper naar de beek stroomt? Vraag dan een bezoek aan in de buurt en kom alles te weten over het waterzuiveringsproces.

OPGELET: OMWILLE VAN DE BESTRIJDING VAN HET CORONAVIRUS ZIJN ER MOMENTEEL GEEN BEZOEKEN MOGELIJK !

Een waterzuiveringsinstallatie bezoeken?

bezoek aan zuivering

Scholen en verenigingen welkom!

Iets zelf zien, is toch nog altijd interessanter dan erover horen. Aquafin biedt rondleidingen aan op maat van tieners en volwassenen (groepen van minimum 15 personen). Zowel algemeen als meer technisch. Vul het formulier in onder de kaart om een rondleiding te boeken. En lees zeker ook eerst de praktische afspraken.

 

praktische afspraken

Informatie over de groep
Gewenste locatie
Niet beschikbaar tot januari 2023 wegens grootschalige renovatiewerken
Niet beschikbaar tot september 2021 wegens renovatiewerken
Totaal aantal bezoekers, incl. begeleiders (minimum 15 personen)
Geef hier een tweede datum in, mocht de voorkeursdatum niet meer vrij zijn.
Geef hier het uur in waarop het bezoek moet starten.
Gegevens aanvrager
Correspondentieadres
Uw persoonsgegevens
Aquafin verzamelt in dit formulier persoonsgegevens (bijv. naam, adres, …) voor de levering van een dienst (in dit geval een rondleiding op één van onze sites). Dit alles met als rechtsgrond de toestemming die je daarvoor gegeven hebt. Na verwerking van jouw vraag wordt het formulier verwijderd. Jouw persoonsgegevens worden in het kader van andere verwerkingsactiviteiten (bijv. de organisatie of evaluatie van de rondleiding) nog bewaard zolang dit noodzakelijk is in functie van de doeleinden van deze verwerkingen. Voor de verwerking van jouw aanvraag maken we gebruik van IT applicaties van derde partijen, waarbij doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU mogelijk is. Meer info over hoe we omgaan met deze gegevens en wat jouw rechten zijn, kan je nalezen in onze privacy policy.