Rondleiding op een zuiveringsinstallatie

Tijdens werkdagen geven we rondleidingen op een aantal van onze zuiveringsinstallaties in Vlaanderen, voor leerlingen van de tweede graad secundair onderwijs. Benieuwd welke weg vuil water aflegt voor het weer proper naar de beek stroomt? 

Opgelet: We zijn op dit moment druk bezig onze installaties bezoekklaar te maken.  We zien jullie snel weer terug.

Een waterzuiveringsinstallatie bezoeken?

bezoek aan zuivering

Scholen en verenigingen welkom!

Iets zelf zien, is toch nog altijd interessanter dan erover horen praten. Aquafin biedt op tien waterzuiveringsinstallaties verspreid over heel Vlaanderen rondleidingen aan op maat van jongeren (vanaf de 2de graad in het secundair onderwijs), studenten en volwassenen.

Belangrijk: Een zuiveringsinstallatie ziet er vredig uit, maar het blijft een industriële omgeving. Er draaien heel wat toestellen en er staan diepe waterbekkens. Om je veiligheid tijdens je rondleiding te garanderen, lees je best even de instructies die je hieronder vindt onder de praktische afspraken.

Eén regel vermelden we hier toch graag even apart: draag altijd de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen. Concreet wil dat zeggen dat iedereen veiligheidsschoenen en -helm draagt en altijd een spatbril bijheeft. Maar geen zorgen! Je moet die zelf niet meebrengen. Wij zorgen voor de nodige bescherming zodat je je bezoek in alle veiligheid kunt doen.

Bezoekersgroepen  bestaan uit minimum 15 en maximum 40 personen. Groepen van meer dan 25 personen worden opgesplitst in twee kleinere groepjes.  Vul het formulier in onder de kaart om een rondleiding aan te vragen. Lees zeker ook eerst de praktische afspraken die van toepassing zijn op elk installatiebezoek.

praktische afspraken

Informatie over de groep
Gewenste locatie
Wegens werken op deze installatie, gaan de bezoeken voorlopig door in Liedekerke
Wegens werken op deze installatie, kan je je bezoek pas boeken vanaf 1 december 2021
Totaal aantal bezoekers, incl. begeleiders (minimum 15, maximum 40 personen)
Geef hier een tweede datum in, mocht de voorkeursdatum niet meer vrij zijn.
Geef hier het uur in waarop het bezoek moet starten.
Gegevens aanvrager
Correspondentieadres
Uw persoonsgegevens
Aquafin verzamelt in dit formulier persoonsgegevens (bijv. naam, adres, …) voor de levering van een dienst (in dit geval een rondleiding op één van onze sites). Dit alles met als rechtsgrond de toestemming die je daarvoor gegeven hebt. Na verwerking van jouw vraag wordt het formulier verwijderd. Jouw persoonsgegevens worden in het kader van andere verwerkingsactiviteiten (bijv. de organisatie of evaluatie van de rondleiding) nog bewaard zolang dit noodzakelijk is in functie van de doeleinden van deze verwerkingen. Voor de verwerking van jouw aanvraag maken we gebruik van IT applicaties van derde partijen, waarbij doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU mogelijk is. Meer info over hoe we omgaan met deze gegevens en wat jouw rechten zijn, kan je nalezen in onze privacy policy.