Projectoverzicht

20272B - Aansluiting Europawijk naar RWZI Mol
Laatst bijgewerkt: 23 aug 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 05 augustus 2019

De werken zullen 14 maanden duren

Met deze werken wil Aquafin het afvalwater van de Europawijk dat nu nog in de omliggende grachten belandt, aansluiten op het rioleringsnet. Via dit netwerk zal het uiteindelijk terechtkomen in de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Mol. Het gaat om het afvalwater van een 130-tal woningen dat na de werken bijkomend kan worden gezuiverd.

Om dit te realiseren leggen we in de Amerikalaan, Belgiëlaan (gedeeltelijk), Canadalaan, Engelandlaan, Frankrijklaan, Italiëlaan, Luxemburglaan, Monacolaan en Nederlandlaan een gescheiden rioleringsstelsel aan. Dit resulteert in een afvalwaterleiding (DWA) in de baan en de aanleg van grachten voor de buffering en de afvoer van het hemelwater.

Nieuws en updates

 • 23 aug 2019

  Plaatsing aansluitputjes

   

  Weldra ontvangen de bewoners en de eigenaars een infobrief met informatie over de opritten en de huisaansluitputjes voor vuil water (DWA) en regenwater (RWA). In de brief vragen we je om de gewenste situatie aan te duiden voor de oprit en de huisaansluitputjes. Bezorg het invulformulier a.u.b. aan Aquafin. Zo zijn we zeker dat de aannemer alle aansluitingen juist uitvoert. Alvast bedankt voor jouw medewerking!

 • 23 aug 2019

  Rioleringswerken gestart in Mol

   

  De rioleringswerken zijn gestart op het grondgebied van de gemeente Mol. Momenteel is de vuilwaterriolering aangelegd vanaf de Romelaan tot de Nederlandlaan. Volgende week legt de aannemer vuilwaterriolering in de Nederlandlaan vanaf de Canadalaan tot en met het kruispunt met de Frankijklaan.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Joren Verheyen

Werfleider aannemer APK Group

Locatie werfkeet:

nog te bepalen