Particulieren

Aquafin werkt op een honderdtal locaties in Vlaanderen aan propere waterlopen en een leefomgeving in harmonie met water. Vooraleer jouw afvalwater opnieuw als proper water in de beek of rivier terecht komt, doorloopt het een hele weg. Wil je in groep een rioolwaterzuiveringsinstallatie bezoeken? Dat kan.

Waar zijn er werken, waarom en hoelang?

Je vindt alle informatie over onze werven via de kaart. Klik op locatie en geef een straatnaam of gemeente in, of zoek rechtstreeks op projectnummer.  
Wil je graag op de hoogte blijven over toekomstige projecten? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en klik op de button hieronder > Volg projecten in jouw buurt.

Verberg lijst Toon lijst
   Stap 1: Over welke regio wil je info? Zoek op straatnaam of gemeente. Klik op de groene bol om een project te bekijken. Stap 1: Vul een projectnummer in of klik op een groene bol om een project te bekijken.
   Verberg lijst Toon lijst

   Klik hier voor meer info Klik hier voor meer info

   Stap 2: Op de kaart geen werken gevonden in jouw buurt? Laat je gegevens na en wij houden je op de hoogte indien er werken in je regio starten. Uitschrijven is altijd mogelijk.

   You must first choose a location before you can enter your details.

   Voornaam
   Naam
   E-mail veld is verplicht!
   Ongeldig e-mailadres
   Hou me op de hoogte
   Begindatum
   Einddatum
   Project

   Een vraag over onze werken? Het onderhoud van je IBA? Of over geplande afkoppelingen?

   Bel of mail het contactcenter (03 450 45 45 of contact@aquafin.be), we helpen je met plezier. Zijn er in jouw buurt werken aan de gang, maar zie je geen logo van Aquafin? Check dan hier wie de rioolbeheerder is voor jouw gemeente. 

   Help de natuur een handje

   Misschien denk je dat wat jij thuis doet, toch niets uitmaakt op grote schaal. Dat klopt niet. Als alle gezinnen in je buurt hun steentje bijdragen, kan je veel verstoppingen in het rioolstelsel - en bij je thuis! - voorkomen. Met een paar richtlijnen help je ook het het zuiveringsproces van je afvalwater vlotter verlopen.

   Wat mag niet in het riool?

   rivier