Projectoverzicht

20527A - Aansluiting Neerstraat, oostelijk deel - Neerstr
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2022

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 28 april 2020

De werken zullen 21 maanden duren

Met deze werken wordt in de Dauwstraat, Nederheirweg en een deel van de Neerstraat een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd, waarmee regen- en afvalwater apart worden afgevoerd. Het afvalwater gaat naar de zuivering, het regenwater wordt lokaal afgevoerd. Een deel van de woningen worden aangesloten met een drukriolering, waarbij een groep woningen op een kleine pompput wordt aangesloten, die het afvalwater naar de hoofdriool pompt. Dat is nodig om een hoogteverschil te overwinnen. Zo plaatsen we zeven kleine pompputten in totaal, plus een groter pompstation. 

Nieuws en updates

 • 16 aug 2021

  Binnenkort werken afgerond

   

  De werken zijn bijna ten einde en voor de bewoners is de grootste hinder voorbij. De aannemer werkt nog voort aan de beschoeiing van de gracht in de Neerstraat en aan het pompstation in de Dauwstraat. Intussen wordt het terrein voor grondverbetering opgekuist en zal de aannemer de vaste signalisatie plaatsen.

 • 28 mei 2021

  Afwerking opritten, heraanleg werkzones

   

  Overal in de huidige werkzones is de aannemer met de afwerking bezig. In de Nederheirweg en de Neerstraat worden de opritten afgewerkt tot aan de nieuwe straat en worden de bermen en grachten afgewerkt. In de Dauwstraat, waar een drukriolering geplaatst is, wordt de elektrische installatie geplaatst en wordt de werkzone afgewerkt met grasbetontegels.

 • 20 apr 2021

  Laatste werken in de Nederheirweg en Neerstraat

   

  In het zuidelijk deel van de Nederheirweg werkt de aannemer de opritten af. Er moeten nog enkele kabels worden geplaatst aan het nieuwe pompstation.

   

  In de Neerstraat richting bedrijventerrein Manta en richting de E17 worden de putdeksels opgehaald naar het niveau van de nieuwe wegbedekking. Aan het fietspad worden de betonnen kantstroken geplaatst en ook in de Baudelodreef moeten nog enkele betonstroken worden geplaatst. Verder wordt de bestaande riolering opgevuld om verzakkingen te voorkomen en worden er testen uitgevoerd op de nieuwe drukleiding.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 17u)

Contactformulier

Sebastian Boucquey

Werfleider aannemer

Locatie werfkeet: kruispunt Neerstraat, Pontravenlaan & Gentstraat